Sivasspor-Antalyaspor Maçinin Ardindan

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay:'Güzel goller bulduk. Bunun devamini getirmeyi düsünüyorduk. Maalesef beklemedigimiz goller yedik'

Süper Lig'in 9. haftasinda konuk ettigi Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Riza Çalimbay, beklemedikleri goller yediklerini ve sahadan beraberlikle ayrildiklarini söyledi.

Çalimbay, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, Antalyaspor karsilasmasina 3 puan hedefiyle çiktiklarini ancak bir puanla sahadan ayrildiklarini belirtti.

Karsilasmanin kendileri için çok önemli oldugunu vurgulayan Çalimbay, sunlari kaydetti:

"Bir seri baslatmak istiyorduk. Karsimizda yeni bir takim, yeni sistemle oynayan Antalyaspor vardi. Teknik direktör degisikliginden dolayi oyuncularin motivasyonu en üst düzeyde olurdu. Oldu da zaten ama güzel bir lig maçi oldu. Güzel goller bulduk. Bunun devamini getirmeyi düsünüyorduk. Maalesef beklemedigimiz goller yedik. Hiçbir zaman oyundan kopmadik. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalistik. Zaman zaman hatalarimiz oldu. Ilk yarinin sonlarina dogru istedigimiz gibi oynamadik. Ikinci yariya hem oyuncu degisikligi hem taktik degisikliklerle ilk yaridan daha iyi oynayarak basladik. Iyi seyler yaptik ama karsimizda yeni hocalariyla gerçekten dirençli bir takim vardi. Yine de puan puandir ama amacimiz 3 puan kazanmakti."

Kaynak: AA