Menemenspor-Samsunspor Maçinin Ardindan

Menemenspor Yardimci Antrenörü Mehmet Ali Besel:'Galip geldik ve istedigimizi aldik' Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak:'Rakibimiz çok istedi ve çok mücadele etti, sanslari da vardi. Hak ettikleri bir galibiyet aldilar'

TFF 1. Lig'de konuk ettigi Yilport Samsunspor'u 3-2 yenen Menemenspor'un yardimci antrenörü Mehmet Ali Besel, "Galip geldik ve istedigimizi aldik." dedi.

Besel, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, galibiyetten dolayi çok sevinçli olduklarini söyledi.

Altinordu maglubiyetinin ardindan milli maçlar nedeniyle verilen arayi çok iyi degerlendirdiklerini kaydeden Besel, söyle konustu:

"Rakibimizin sahada neler yapabilecegini çok iyi tahmin ettik. Tahmin ettiklerimiz de sahada karsimiza çikti. Bugün çocuklar ellerinden gelenin en iyisini yapti. Insallah daha iyi olacaklar. Sonuçta 3 puani aldik. Altinordu maglubiyetinden sonra kendi sahamizda oynadigimiz bu maç çok önemliydi bizim için. Galip geldik ve istedigimizi aldik. Biz her hafta final maçina çikiyoruz. Uzun vadeli planlarimiz var ama bu finalleri kazandigimizda sonucun bizi nereye götürecegini hep birlikte görecegiz."

- Altiparmak: "2-1 öne geçsek maç çok farkli bir yöne gidebilirdi"

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, çok üzgün olduklarini, hiç beklemedikleri bir maglubiyet aldiklarini söyledi.

Yaptiklari çalismalarin sahada uygulanmamasinin kendilerini üzdügünü aktaran Altiparmak, sözlerini söyle sürdürdü:

"Rakibin nasil oynayacagini biliyorduk. Ilk yari zaten öyle geçti. Biz tamamen tek kaleye yakin top oynadik. Sadece kontratak yapacaklardi, oyuncularimiza da bunu söyledik. 3-4 gündür hep bunun üzerine çalisiyorduk. Ilk gelen korner gol oldu. Ondan sonra beraberligi yakaladik. Boli'nin pozisyonu gol olsa ve 2-1 öne geçsek maç çok farkli bir yöne gidebilirdi."

Altiparmak, ikinci devrenin basinda yedikleri penalti golüyle oyun düzenlerinin tamamen bozuldugunu belirterek, "3-1 olduktan sonra oyunu kurtarma adina Bah hamlesini yaptik ve 3-2'yi yakaladik. Belki oyun tekrar bizim hakimiyetimize geçerken 10 kisi kaldik. Rakibimiz çok istedi ve çok mücadele etti, sanslari da vardi. Hak ettikleri bir galibiyet aldilar." diye konustu.

Müsabakada yedek kulübesinde yer alan Hasan Kiliç'ta karsilasmadan önce Kovid-19 bulgulari saptandigini, o nedenle takimla Izmir'e gelmedigini belirten Altiparmak, "Biz Cuma günü Izmir'e geldik. Hasan'in tekrar test yaptirmasi gerekiyordu ve o gün aksam negatif oldugu anlasildi. Gece saat 2 gibi Samsun'dan direkt uçakla gelebildi Izmir'e. Hasan'la da konustuk ve kendini yorgun hissettigini söyledi. O yüzden Hasan'i oynatmadik." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA