Hakan Keles Açiklamasi 'Yakaladigimiz Çikisi Sürdürüp Üst Siralara Çikmak Istiyoruz'

Çaykur Rizespor galibiyetini degerlendiren GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Genel olarak oyun üstünlügü ve kazanilan 3 puan beni mutlu etti. Yakaladigimiz çikisi devam ettirip üst siralara dogru tirmanmak istiyoruz” dedi.

GZT Giresunspor, Süper Lig’in 9. haftasinda konuk ettigi Çaykur Rizespor’u 2-0 maglup ederek evindeki ilk galibiyetini aldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Öncelikle kazandigimiz için çok mutluyuz. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Müthis bir mücadele gösterdiler. Göztepe maçinda kazandigimiz morali devam ettirmemiz gerekiyordu. Ara girdi, arada çok iyi çalistik. Bu maça da iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Maçin basinda yine üstün taraftik. Rakip eksik kaldiktan sonra da üstünlügümüz devam etti. Ceza sahasinda toplarla bulustuk, ancak sonuçlandirmada sikintilarimiz vardi. Daha önce oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdigimizi düsünmüyorum. Genel olarak oyun üstünlügü ve kazanilan 3 puan beni mutlu etti. Bir çikisimiz var. Bunu devam ettirip üst siralara dogru tirmanmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Pozisyonlari sonuçlandirmak için çalismalarimiz sürüyor”

Takim olarak birçok eksikligi giderdiklerini belirten Keles, pozisyonlari sonuçlandirmak için ise çalistiklarini dile getirerek, “Güçlü takimlarla oynadik ve hazir olmadan oynadik. Ama hazir oldugumuzda fikstür bize dönecek, biz iyi sonuçlar almaya baslayacagiz diye haftalar önce söyledik. Onu da gösterdigimizi düsünüyorum. Ama 1-2 galibiyetle de hiçbir sey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde simdi bir Antep maçi var. Ona çok iyi bir sekilde, moralli bir sekilde hazirlanacagiz. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Su ana kadar oynadigimiz çogu maçta da hep üstün taraftik. Insallah orada da hak ettigimiz bir 3 puan alip döneriz. Duran top eksikligimiz vardi. Çalismalarini yapiyoruz. 2 maçtir da gol yemiyoruz. Bundan çok memnunum. Defansif olarak birçok seyi atlattik. Hücum bölgesinde de pozisyonlari sonuçlandirmak için çalismalarimiz sürüyor” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA