GZT Giresunspor-Çaykur Rizespor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles: 'Genel olarak oyun üstünlügü ve kazanilan 3 puan beni mutlu etti. Bir çikisimiz var. Bunu devam ettirip üst siralara dogru tirmanmak istiyoruz.'Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu:'Allah'in mucizeleri bitmez. Biz de bu mucizeyi ortaya çikarabilmek için bize düseni yapacagiz. Sonuna kadar teslim olmadan, pes etmeden bu mücadeleyi sürdürecegiz'

Süper Ligin 9. haftasinda sahasinda konuk ettigi Çaykur Rizespor'u 2-0 maglup eden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, "Genel olarak oyun üstünlügü ve kazanilan 3 puan beni mutlu etti. Bir çikisimiz var. Bunu devam ettirip üst siralara dogru tirmanmak istiyoruz." dedi.

Keles, karsilasmanin ardindan düzenledigi basin toplantisinda, kazandiklari için çok mutlu olduklarini söyledi.

Oyuncularini tebrik eden Keles, müthis bir mücadele gösterdiklerini dile getirerek, söyle konustu:

"Arada çok iyi çalistik. Bu maça da iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Maçin basinda yine üstün taraftik. Rakip eksik kaldiktan sonra da üstünlügümüz devam etti. Ceza sahasinda toplarla bulustuk, ancak sonuçlandirmada sikintilarimiz vardi. Daha önce oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdigimizi düsünmüyorum. Genel olarak oyun üstünlügü ve kazanilan 3 puan beni mutlu etti. Bir çikisimiz var. Bunu devam ettirip üst siralara dogru tirmanmak istiyoruz."

Gelecek hafta Gaziantep FK ile deplasmanda karsilasacaklarini animsatan Keles,"1-2 galibiyetle de hiçbir sey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde simdi bir Antep maçi var. Ona çok iyi bir sekilde, moralli bir sekilde hazirlanacagiz. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Su ana kadar oynadigimiz çogu maçta da hep üstün taraftik. Insallah orda da hak ettigimiz bir 3 puan alip döneriz." degerlendirmesinde bulundu.

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu ise Giresunspor'u galibiyetinden dolayi tebrik ederek, bundan sonrasi için basarilar diledi.

Kazanmalari gereken bir maç oynadiklarini dile getiren Hamzaoglu, sunlari kaydetti:

"Burada en azindan kaybetmeyip dönmemiz gereken bir maçti. Oyuncularim yine ellerinden geleni yaptilar. Hiç birine, hiç bir sey söyleyemem. Oyuncularima ortaya koyduklari mücadele, reaksiyondan dolayi tesekkür ediyorum. Kazanamamak zor. Kolay degil. Burada oturup da bir seyler söylemek de zor."

Hamzaoglu, ümitlerini kaybetmediklerini, sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, "Allah'tan ümit kesilmez. Bu mücadeleyi ortaya koymaya devam edecegiz. Nasip bakalim. Bakalim neler görecegiz, neler yasayacagiz. Allah'in mucizeleri bitmez. Biz de bu mucizeyi ortaya çikarabilmek için bize düseni yapacagiz. Sonuna kadar teslim olmadan, pes etmeden bu mücadeleyi sürdürecegiz." diye konustu.

Kaynak: AA