Demir Yumruklar Mamak'i Gururlandirdi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Amatör Spor Haftasi Boks Sampiyonasi’na Mamak Belediyesi damga vurdu. 15 sporcu ile ringde boy gösteren Mamak Belediyesi boksörleri verdikleri mücadele ile büyük taktir kazandi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Amatör Spor Haftasi Boks Sampiyonasi’na Mamak Belediyesi damga vurdu. 15 sporcu ile ringde boy gösteren Mamak Belediyesi boksörlerinden, Cagri Fidan 60 kiloda, Emirhan Bas 52 kiloda, Ibrahim Ates 31 kiloda Hamza Oran 63 kiloda, Merve Kaplaner 36 kiloda 1. oldu. Ramazan Demir 46 kiloda, Ayse Tekin 48 kiloda, Emir Yenilmez 31 kiloda, Selcan Cansever 70 kiloda 2. olurken, Yusuf ates 31 kiloda, Talha Öztürk 70 kiloda, Zeynep Kus 48 kiloda, Hasibe Köme 46 kiloda 3. olarak Mamak’in gururu oldu.

Gençler Mamak’ta hayallerine ulasma sansi yakaliyor

Mamak’ta spora ve sporculara yönelik desteklerin her yil katlanarak arttigini ifade eden Mamak Belediye Baskani Murat Köse, "Sportif yatirimlarda ilçemizde bugüne kadar birçok tesisi hayata geçirdik. Gençlerimiz bu tesislerimizde deneyimli antrenör esliginde hayallerine ulasma sansi yakaliyor. Bugün oldugu gibi yarinda bu genç yeteneklerimizin bizleri daha büyük platformlarda basari elde ederek gururlandiracagina yürekten inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA