IBBSK Kadin Buz Hokeyi Takimi Deniz Ince'ye Emanet

Istanbul Büyüksehir Belediye Spor Kulübü, yeni olusturulan kadin buz hokeyi takiminin basina Erkek Buz Hokey Milli Takim antrenörü Deniz Ince’yi getirdi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Spor Kulübü, yeni olusturulan kadin buz hokeyi takimina antrenör Deniz Ince’yi getirdi. Ayni zamanda Erkek Buz Hokeyi Milli Takimi’ni da çalistiran Ince, Cebeci Spor Kompleksi’nde yapilan imza töreni ile kendisini Istanbul Büyüksehir Belediye Spor Kulübü’ne baglayan imzayi atti. Imza töreninde açiklamalarda bulunan IBBSK Baskani Fatih Keles, “Ayni zamanda milli takim hocamiz. Dolayisiyla biz de buz hokeyini ne kadar istedigimizi arzuladigimizi biraz da göstermek amaciyla böyle degerli bir hocayla çalismak istedik. Hem kulübümüzde buz hokeyini gelistirmek adina çok güzel isler yapacagiz birlikte. Kendisinden beklentimiz yüksek. Kulüp ve yöneticiler olarak elimizden ne geliyorsa ne yapabiliyorsak yaninda olacagiz ve katki sunacagiz. Güzel bir sezon olsun. Sakatlik hastalik olmadan güzel bir sezon umuyorum” seklinde konustu.



Deniz Ince: "IBBSK ile hayallerimiz Türk buz hokeyini bir yerlere getirebilmek"

Antrenör Deniz Ince de IBBSK buz hokeyi takimina katildigi için çok heyecanli oldugunun altini çizerek, “Istanbul’da dogmus büyümüs ve bu spora Istanbul’da baslamis ve milli takimlara gerek sporcu olarak gerek hocalik olarak uzun süre temsil etmis birisi olarak burada benim de hayalim gerçeklesiyor. Profesyonelce sporun arkasinda duran IBBSK ile bizim de hayallerimiz Türk buz hokeyini bir yerlere getirebilmek hem kulüp bazinda hem milli takimlar bazinda için çok büyük firsat oldugunu düsünüyorum. Gerek altyapilar gerek üst takimlarda hepsinde bir buz hokeyi kültürünü oturtup ileriye yönelik çalismalar yapip Istanbul’un ismini uluslararasi arenada buz hokeyinde duyurmak için elimizden geleni yapacagiz. Bütün tecrübemizle bilgimizle elimizden gelen her seyi yapmaya haziriz. Çok genç bir sporcu ekibimiz var. Altyapilarda üstlerde degerli hocalar var. Ben ileriye yönelik güzel isler çikartacagimiza eminim ve çok heyecanliyim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA