IBBSK, Buz Hokeyi Takimina Ilk Transferlerini Yapti

Istanbul Büyüksehir Belediye Spor Kulübü, yeni olusturulan kadin buz hokeyi takimina ilk transferlerini gerçeklestirdi. Turuncu-lacivertliler, milli takim sporculari Alara Lökbak, Dilara Lökbak ve Tugçe Melis Demir ile sözlesme imzaladi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Spor Kulübü, yeni kurulan kadin buz hokeyi takimina ilk transferlerini yapti. Turuncu-lacivertliler, Buz Hokeyi Milli Takimi’nda forma giyen Dilara Lökbak, Alara Lökbak ve Tugçe Melis Demir ile Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde sözlesme imzaladi. Imza töreninde açiklamalarda bulunan IBBSK Baskani Fatih Keles, kadinlara verdikleri destegi tüm branslarda sürdüreceklerini ifade ederek, “Süper Lig’de yarisacagimiz sezona hazirlaniyoruz. 3 sporcumuzla güzel bir ilke imza atiyoruz. Kadin buz hokeyinde artik biz de variz diyoruz. Bu kadinlara verdigimiz destegi tüm branslarda oldugu gibi buz hokeyinde de vermeye devam edecegiz. Katkimizi arttirarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Kadinlara firsat esitliginin tanindigi branslarda kadin sporcularin daha da basarili oldugunu görüyoruz. Bu ülkemiz sporu için de böyle. Dünya sporunda da çok önde yer aliyorlar. Dolayisiyla biz onlara en güzel imkanlari en güzel tesisleri en iyi hocalarla bulusturup onlarin gelisimine katki sunmaya devam edecegiz. Bizim misyonumuz sorumlulugumuz bunu gerektiriyor” seklinde konustu.



“Buz hokeyine katki sunmaya devam edecegiz”

Baskan Keles, buz hokeyinin gelismekte olan bir brans olduguna deginerek, “Altyapidan yetistirdigimiz sporcularimiz da var. Spora hevesli olan arkadaslarimiz da var. 3 arkadasimiz da milli zaten onlar da tecrübelerini aktaracaklar. Buz hokeyi gelisecek biz de buna katki sunmaya devam edecegiz” diye konustu.



Tugçe Melis Demir: “Bu kulüpte oldugum için mutluyum”

Milli sporcu Tugçe Melis Demir ise, “Bu kulüpte oldugum için çok mutluyum. Çünkü degerli oldugum en profesyonel kulüplerden birisi diye düsünüyorum. Gerek saglik gerek tesisteki her türlü imkanlar çok büyük destek. Hepimiz adina güzel bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandi.

Alara Lökbas: “Bol basarili bir sezon geçirmek istiyorum”

Sözlesme imzalayan bir diger sporcu Alara Lökbas da “IBBSK yer almaktan çok mutlu oldum. Bol antrenmanli bol basari dolu bir sezon geçirmek istiyorum. Insallah böyle devam eder” açiklamasini yapti. Dilara Lökbas ise hayirli olmasini temenni ederek, güzel basarilar elde etmek istediklerini dile getirdi.

Yapilan açiklamalarin ardindan toplanti toplu fotograf çekimi ile noktalandi.

Kaynak: İHA