Medipol Basaksehir-Besiktas Maçinin Ardindan

Medipol Basaksehir Yardimci Antrenörü Erdinç Sözer:'Güzel bir maç oldu. Takim olarak çok güzel bir galibiyet elde ettik'

Süper Lig'in 9. haftasinda sahasinda Besiktas'i 3-2 maglup eden Medipol Basaksehir'in yardimci antrenörü Erdinç Sözer, çok güzel bir mücadeleyle önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Sözer, "Güzel bir maç oldu. Besiktas maçi hiç birakmadi, 3-2 yapti. Biz de takim olarak çok güzel bir galibiyet elde ettik." dedi.

Futbolcularin kendilerinden beklediklerini sahada gösterdiklerini anlatan Sözer, "Dominant bir oyun oynamak istiyoruz. Emre hocanin ruhu bu, her zaman dominant oynamak, her zaman top bizde olsun, set oyunu, duruma göre baski yapmak... Ilk yari istediklerimizi çogunlukla gördük, sonradan biraz yorulduk. Ikinci devrede Besiktas degisikliklerle baski yapti. Hatalardan sonra bile takim organizasyonu bozmadik. Galibiyeti hak ettik." ifadelerini kullandi.

Erdin Sözer, "Bu kadar kisa sürede takimda degisen en büyük sey ne oldu?" sorusuna ise "Bu kadar kisa sürede büyük bir degisiklik yapamazsin, en büyük degisiklik takima ruh vermek oldu. Emre hocanin ruhunu, düsüncelerini takima vermeye çalisiyoruz. O ruhu takima tasimak gerekti. 90 dakika mücadele verdik, takim olarak o ruhu gördük.10 gündür takima hocalik yapiyoruz, biz bir baslangiç yaptik, adim adim çalisacagiz. Büyük sey bekleyemezsiniz 2-3 günde, analiz yapip oyuncularla konusup, çalismamiz gerek. Buna haziriz. Takima, oyunculara, kulübe güveniyoruz. Adim adim bunlari yapmaya çalisacagiz. Zaman gerekiyor, takima karsi güvenimiz çok yüksek. Bu güveni karsiladiklari için tesekkür ediyoruz." yanitini verdi.

Kaynak: AA