Hentbolda Hedef Galibiyet

Hentbol Kadinlar Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takimi, yarin Artvin 7 Martspor ile oynayacaklari müsabakanin hazirliklarini tamamladi.

Lige deplasmanda Pazarspor yenilgisiyle baslayan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takimi ligin ikinci haftasinda Artvin 7 Martspor ile sahasinda karsilasacak. Riza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanacak müsabakanin hazirliklarini tamamlayan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takimi maç saatini beklemeye koyuldu. Antrenör Enis Atmaca gözetiminde hazirliklarini tamamlayan kirmizi siyahli ekip, güçlü rakibini yenerek sahadan galibiyetle ayrilmayi hedefliyor.

Lige deplasmanda Pazarspor karsisinda aldiklari maglubiyetle basladiklarini söyleyen antrenör Enis Atmaca, “Yarin sahamizda konuk edecegimiz Artvin 7 Martspor takimini yenerek Pazarspor maglubiyetini telafi edecegiz.

Ligin güçlü ekiplerinden biri olan Artvin 7 Martspor maçina iyi hazirlandik. Yarin insallah taraftarimizin da destegiyle birlikte sahadan galibiyetle ayrilacagimiza inaniyorum” dedi.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor ile Artvin 7 Martspor arasinda oynanacak müsabaka saat 14.00’da baslayacak.

Kaynak: İHA