Hatayspor'un Kaptani Mame Diouf, Gözünü Gol Kralligina Dikti Açiklamasi

'Benim için öncelik takimimin galibiyeti ve basarisidir. Gollerimle takimima katki saglamak beni sevindiriyor. Iyi çalisiyorum. Sezon sonunda gol krali olabilirsem bu beni daha çok mutlu edecek'

SALIM TAS - Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor'un takim kaptani Mame Diouf, sezonu gol krali olarak tamamlamak istedigini söyledi.

Bordo-beyazli ekipte ikinci sezonunu geçiren ve bu sezon Süper Lig'de 7 maçta rakip fileleri 4 kez havalandiran 34 yasindaki Senegalli forvet, gösterdigi performansla göz dolduruyor.

Diouf, AA muhabirine, takiminin Süper Lig'deki ikinci sezonunda forma giydigi için mutlu oldugunu ifade etti.

Takiminin geçen sezon oldugu gibi bu sezon da basarili bir performans gösterdigini dile getiren Diouf, "Bu sezon takimda birçok oyuncumuz degisti. Bundan dolayi da bir uyum süreci yasadik. Adaptasyon sürecini en iyi sekilde atlattigimizi düsünüyorum. Zaten bu da aldigimiz sonuçlara yansiyor." dedi.

Diouf, takimda çok güzel bir uyumun bulundugunu ve basariyi yakalamak için herkesin elinden geleni yaptigini kaydetti.

Takim kaptani olarak arkadaslarina basari için tavsiyelerde bulundugunu anlatan Diouf, söyle devam etti:

"Takimin basarisi için herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalisiyor. Bunu yaptikça da basari geliyor. Hangi yasta olursaniz olun ögrenmeye devam ediyorsunuz. Kaptan olarak zaman zaman arkadaslarima tavsiyelerde bulunarak onlara yardimci olmaya çalisiyorum. Benden de bir seyler ögrendiklerine inaniyorum. Ligde su anda bulundugumuz yerden çok mutluyum. Biz her takimla mücadele edebilir ve her takima karsi kafa tutabiliriz diye düsünüyorum. Sezonun geneline iyi odaklanmamiz lazim. Takim içinde her zaman kendimizi nasil daha fazla gelistirip basarili olabilecegimizi konusuyoruz. Geçen sezon yaptiklarimizin daha iyisini yapmak zorundayiz. Yolumuzun çok uzun oldugunu biliyorum."

- "Gollerimle takimima katki saglamak beni sevindiriyor"

Diouf, takim olarak taraftarlarina güzel futbol izletmek istediklerini belirterek, "Benim için öncelik takimimin galibiyeti ve basarisidir. Gollerimle takimima katki saglamak beni sevindiriyor. Iyi çalisiyorum. Sezon sonunda gol krali olabilirsem bu beni daha çok mutlu edecek." diye konustu.

Kaptan Diouf, bu yil hedeflerinin ligi üst siralarda tamamlayarak Avrupa kupalarina katilmak oldugunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA