Bilecik'te Amatör Spor Kulüpleriyle Istisare Toplantisi Yapildi

Bilecik'te Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafindan 2021-2022 sezonu amatör spor kulüpler istisare toplantisina yapildi.



Osmaneli Belediyesi Içmeler Tesisleri'nde düzenlenen toplantida konusan Bilecik Valisi Kemal Kizilkaya, kulüplere, kardeslik ve centilmenlik içinde basarili bir sezon geçirmeleri dileginde bulundu.

Sporun ve sporcularin pandemi döneminde etkilenen grup oldugunu animsatan Kizilkaya, "Özellikle amatör sporcularimiz, pandemiden etkilendiler. Geçen sezon müsabakalar yapilamadi. Bu sezon centilmence güzel bir sezon geçecegine inaniyorum. Gençlerin serbest zamanlarini en iyi sekilde spor yaparak degerlendirmelerini istiyoruz. Gençlerimizi, spor sahalarina çekerek, zararli aliskanliklardan koruyarak, saglam karakterli, ruhen ve bedenen sagligi yerinde sportmen nesiller yetistirecegiz. Sporun ve müsabakalarin, kardesligimizin ve birligimizin pekistirmesine vesile olmasini diliyorum." ifadesinde bulundu.

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin de pandemi sürecinde sportif faaliyetlere ara verildigini ifade ederek, "Kulüp ve takim sayilarinin artmasini arzu ediyoruz. Çünkü, çocuklarimizin ve gençlerimizin mutlaka bir hedefleri olmasi lazim. Alt yapilardan daha üst liglere ve milli takima kadar yükselmelerini istiyoruz. Belediyeler olarak, spora ve sporcuya önem veriyoruz. Gençleri kazanmamizin yolu spordan ve spor tesislerinden geçiyor. Gençlerimizin birçok yetenekleri var." dedi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Baskani Nusret Tosun da 2021-2022 sezonunun basarili geçmesi dileginde bulundu.

Kulüp yöneticilerinin dilek ve temennilerini dile getirdigi toplanti sonrasi Vali Kizilkaya, Prof. Dr. Yunus Söylet Sifali Içmeler Tesisi'nde incelemede bulundu. Kizilkaya, Sakarya Nehri kenarindaki Necip Fazil Kisakürek Parki'nda oturan, gençlerle sohbet etti.

Toplantida, Kaymakam Yüksel Ünal, Il Jandarma Komutani Albay Muzaffer Sandal, Il Emniyet Müdürü Ertugrul Namal, AK Parti Il Baskani Serkan Yildirim, Il Genel Meclisi Baskani Osman Yilmaz, Sögüt Belediye Baskani Ismet Sever, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman ve spor kulüplerinin temsilcileri yer aldi.

Kaynak: AA