Sarayköyspor BAL'a Hazir

Yeni sezonda Denizli’yi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek üç takimdan birisi olan Sarayköyspor Yeni sezon hazirliklarini Teknik Sorumlu Ibrahim Aktürk nezaretinde Sarayköy Ilçe Stadin’da sürdürüyor.



Teknik Sorumlu Aktürk ve Futbolculardan Abdullah Çetin, hedeflerinin üst siralari zorlamak oldugunu söyledi.



Uzun bir aradan sonra liglerin baslayacak olmasinin sevindirici oldugunu söyleyen Sarayköyspor Teknik Sorumlusu Ibrahim Aktürk, yeni sezona en iyi sekilde hazirlanmaya çalistiklarini belirterek “Yüksek bir tempoda çalisiyoruz. Sahamizin da tekrar yeniden yapilmasi bizler için çok iyi oldu. Yaklasik 15-20 gündür kendi sahamizda antrenmanlarimizi yapiyoruz. Su an gayet iyiyiz. Lig baslamadan lige hazir olacagimizi düsünüyorum.

Yeni sezonda hedefimiz daha önceki yillarda oldugu gibi, Denizli’yi en iyi sekilde temsil etmek olacak. Sarayköyspor güçlü baglari olan, güçlü aile baglari olan futbolculardan kurulu bir ekip. Ayrica yeni transferlerimiz var. Bunlarin da takima adaptasyonunu bir an önce saglayabilirsek çok iyi duruma gelmis olacagiz. Bu adaptasyonu saglamak için de ayrica haftada iki kez olmak üzere hazirlik maçi yapacagiz. Insallah bu çalismalardan sonra takimi lige hazir hale getirecegiz. Bizim en büyük özelligimiz bir birini taniyan futbolculardan kurulu olmamiz” dedi.



“Ellimizden geleni yapacagiz”

2021-2022 sezonunda mücadele edecekleri grubu da degerlendiren Teknik Sorumlu Aktürk “Grubumuz iyi gibi gözüküyor. Fakat neticede Antalya takimlari ile mücadele edecegiz. Denizli takimlari arasinda nasil olacagimiz belli degil. Çünkü maçlar oynanmadan kazanilmiyor. Kimseye lig baslamadan sampiyon oluruz ya da olamayiz diyemem. Maçlara çikacagiz. Oynayacagiz. Ellimizden geleni yapacagiz. Grubumuz aslinda dengeli gibi ancak birkaç takim var onlar diger takimlara göre biraz daha agir basiyor” ifadelerini kullandi.

“Takim kurmakta geç kaldik”

Kirmizi siyahli takimin futbolcusu Abdullah Çetin’de, Kovid 19 salgini nedeniyle belirsizlik olduguna dikkat çekerek “Bu nedenle bizde antrenmanlara geç basladik. Takim kurmakta geç kaldik. Önümüzü görmedigimiz için geç davrandik. Onun için kisa bir süre önce takim kurmaya ve çalismalara basladik. Tam takim olarak çalismalara baslayali fazla bir zaman olmadi. Bu nedenle elimizden geldigi kadar en iyi sekilde lige hazirlanmaya çalisiyoruz. Ligin baslamasina kisa bir süre kaldi. Bu süreyi en iyi sekilde degerlendirip lige iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Hedefimiz üst siralari zorlamak. Elimizden geldigi kadar mücadele edip alabildigimiz kadar puanlari almak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA