Konyaspor, Galatasaray Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

Teknik Direktör Ilhan Palut:'Istanbul'a çok iyi mücadele edip, iyi futbol oynamaya gidecegiz. Insallah güzel bir sonuçla dönmeyi umuyoruz'

Ittifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasinda 17 Ekim'de deplasmanda Galatasaray ile oynayacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Teknik direktör Ilhan Palut, Koyuncu Grup Kayacik Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptigi açiklamada, milli takimlardan dönen oyuncularin yenilenme çalismasi yapacagini bildirdi.

Palut, Istanbul'da Galatasaray ile oynayacaklari maçin zorluguna isaret ederek, "Istanbul'a çok iyi mücadele edip, iyi futbol oynamaya gidecegiz. Insallah güzel bir sonuçla dönmeyi umuyoruz. Kolay maç degil. Iyi mücadele etmek, iyi bir oyun ve sonuç almak için Istanbul'a gidecegiz." diye konustu.

Ilhan Palut, bir gazetecinin Basaksehir ile yollari ayrilan teknik direktör Aykut Kocaman'in takimin basina getirilecegi yönündeki haberlerle ilgili sorusuna, "Kulüp resmi açiklama yapana kadar haberim yoktu. Artik sosyal medyanin bu kadar yogun, hoyrat kullanildigi ortamlarda çikan hiçbir habere sasirmiyorum. Artik dogru, yalan birbirine karisti. Etkileniyor musunuz' diye soracak olursaniz, hayir etkilenmiyorum." seklinde yanit verdi.

- Skubic: "Her zaman galibiyete oynayan bir Konyaspor var"

Yesil-beyazli oyuncu Nejc Skubic ise Galatasaray'a karsisinda iyi maçlar oynadiklarini belirterek, bu maçta da güzel bir sonuç almak istediklerini kaydetti.

Takimin 8 haftadir yenilmedigini animsatan Skubic, "Önceligimiz her zaman kazanmak. Trabzonspor ve Alanyaspor maçinda takimimiz oldukça iyi bir performans sergiledi. Bu maçlarda maalesef kaleci faktörü vardi. Bu iki maçta da kaleciler üstün bir performans sergilediginden dolayi galibiyeti elimizden kaçirdik. Her zaman galibiyete oynayan bir Konyaspor var. Bunu Galatasaray maçinda da göstermek için elimizden geleni yapacagiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA