Hatayspor, Eski Futbolcusu Akintola'nin Alacaklarini Ocak Ayina Kadar Yapacak

Süper Lig ekibi Atakas Hatayspor'un kulüp baskan vekili ve basin sözcüsü Mustafa Özat, kulüpten alacagi bulunan eski futbolculari David Akintola'ya ödemelerin ocak ayina kadar yapilacagini söyledi.

Özat, AA muhabirine, Hatayspor'da bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da hiç kimsenin alacaginin kalamayacagini belirtti.

Akintola'nin alacagi konusunda hukuki sürecin devam ettigini aktaran Özat, "Kulübümüzden alacagi olan eski futbolcumuz Akintola'ya ödeme, hukuki süreç ve Hatayspor'un menfaatleri dogrultusunda ocak ayina kadar yapilacaktir. Devam eden bir hukuki süreç var ancak biz transfer sezonu öncesinde kendisine ödemesini yapacagiz. Sunu da belirtmek isterim ki mevcut oyuncularimiz ve teknik heyetimiz içerisinde hiç kimseye bir kurus borcumuz bulunmuyor. Onlar da bunun mutlulugu içerisindeler." ifadelerini kullandi.

- Kulüpten açiklama

Öte yandan, kulüpten yapilan yazili açiklamada da her takimda geçmis ödemeler bulunmasinin normal oldugu belirtildi.

Geçmis ödemelerle ilgili yasal sürecin devam ettigi bildirilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Her spor kulübünde oldugu gibi Atakas Hatayspor'un da geçmis ödemelerinin olmasi normaldir. Geçmis ödemelerle ilgili yasal süreç devam etmektedir. Su anda transfer döneminin kapali oldugunu da kamuoyuna hatirlatmak isteriz. Atakas Hatayspor'un menfaatleri dogrultusunda, ara transfer döneminin baslayacagi 12 Ocak tarihine kadar gerekli ödemeler yapilacak ve yasal süreç sonuçlandirilacaktir. Atakas Hatayspor, kuruldugu günden beri hiçbir kuruma ve kisiye borçlu kalmadigi gibi, bundan sonra da borçlu kalmayacaktir."

Kaynak: AA