Gençlik Ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Baykan, Elazig Güresçileriyle Görüstü

Güresçileri ziyaret eden Elazig Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren, sporculari Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile telekonferansla görüstürdü.

Elazig Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren, ilin basarili spor branslarindan güreste mücadele eden sporcular ve antrenörlerle bir araya geldi. Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan güres antrenmanina görüntülü arama ile misafir olup güres sporculari ile telekonferans yapti. Baykan gerçeklestirilen görüsmenin anisina 25 sporcuya ve hocalarina hediye gönderecegini ifade ederek, "Arkadaslar Allah hepinizi bahtinizla güldürsün Türkiye, Avrupa, dünya olimpiyat madalyalari nasip etsin. Elazig bu memleketin temel direklerinden önemli kalelerinden. Siz orada millet, vatan adina hem spor yapiyorsunuz hem bayraga, ezana, dinimize hürmetle insallah hocalarimiz sizleri yetistiriyor. Ailelerinize selamlarimi söyleyin. Okullarinizda basarilar diliyoruz. Artik spor yapmak kiymetlendi. Hem okullarinizi hem sporunuzu ihmal etmeyin. Ayrica ailelerinizi hiçbir zaman ihmal etmeyin. Önemli olan anne baba duasi almak. Hepinize basarilar diliyorum. Rabbim yar ve yardimciniz olsun" dedi.

Elazig Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren ise "Her daim yanimizda olan Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan bugün güres antrenmanimiza görüntülü arama ile misafir oldu. Ben desteklerinden dolayi basta Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüze, milletvekillerimize, valimize, Belediye Baskanimiza, il baskanimiza çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA