Denizlispor Teknik Direktörü Gülpinar, Balikesirspor Maçi Öncesi Takimini Degerlendirdi Açiklamasi

'Iyi bir kadro kalitesine sahibiz ama oyuncularin hazir olmasi belli bir süreç gerektiriyor. Istedigimiz seviyeye yakin bir duruma geldik'

TFF 1. Lig'in 9. haftasinda Balikesirspor'u agirlayacak Altas Denizlispor'da teknik direktör Serhat Gülpinar, takimin fizik kondisyon açisindan istedikleri seviyeye yakin bir noktaya geldigini söyledi.

Serhat Gülpinar, takiminin Denizli Atatürk Stadi'ndaki antrenmani öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Gülpinar, takiminda Ömer Sismanoglu ve Özer Özdemir disinda sakat oyuncunun bulunmadigini belirtti.

Öncelikli hedeflerinin takimi fiziksel olarak iyi bir noktaya getirmeye çalistiklarini aktaran Gülpinar, "Su an için yüzde 80-90 oralara gelebildik." dedi.

Balikesirspor maçini mutlaka kazanmalari gereken bir karsilasma olarak gördüklerini aktaran Gülpinar, "Iyi bir kadro kalitesine sahibiz ama oyuncularin hazir olmasi belli bir süreç gerektiriyor. Istedigimiz seviyeye yakin bir duruma geldik. Insallah bu karsilasmadan 3 puanla ayrilip bir sonraki bay haftasini da dogru degerlendirip, önümüzdeki maçlara daha iyi hazirlanmayi hedefliyoruz." ifadelerini kullandi.

Öte yandan Gülpinar yönetimindeki yesil-siyahlilar, antrenmanda kosu, pas ve taktik çalismanin ardindan dar alanda çift kale maç yapti.

Kaynak: AA