Belediye Baskani Bilgin'den Lider Takima Baklava Dopingi

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Sivas Belediyespor yönetimi ve futbolcularini antrenman öncesi ziyaret ederek futbolculara tatli ikram etti.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Sivas Belediyespor 8. hafta maçinda sahasinda Bodrumspor ile oynayacagi karsilasmanin hazirliklarini yaptigi antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Kulübün Onursal Baskani Hilmi Bilgin, liderlik koltugunda oturan Sivas Belediyespor’un antrenmanini ziyaret etti.

Muhsin Yazicioglu Tesislerinde gerçeklesen ziyarete Belediye Baskan yardimcisi Ahmet Duman, Kulüp Baskani Hakan Genç, 2. Baskan Taner Karabal, yönetim kurulu üyesi Davut Asik, teknik heyet ve futbolcular katildi.



“Basarilar diliyorum”

Kulüp Baskani Hakan Genç’ten takim hakkinda bilgiler alan Bilgin, teknik heyet ve oyunculara hafta sonu oynanacak olan Bodrumspor maçi öncesi basarilar diledi. 2. Lig’de Sivas’i en iyi sekilde temsil ettiklerini söyleyen Bilgin, “Bu sene takimimiz masallah çok iyi gidiyor. Bunlar futbolcular, teknik heyet ve yönetimin basarisi. Herkesi ayri ayri tebrik ediyorum. Hafta sonu oynanacak olan Bodrumspor maçi için de basarilar diliyorum. Siz degerli futbolcularimiza sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerini kullandi.

Daha sonra Belediye Baskani Hilmi Bilgin, teknik heyet ve futbolculara tatli ikraminda bulundu. Takim kaptani Ozan Kiliçoglu ile de bir süre sohbet eden Baskan Bilgin, ligde 9 haftadir yenilmedikleri için futbolculari ve yönetime tebriklerini iletti.

Kaynak: İHA