Bandirmaspor Baskani Göçmez'den Taraftara 'Maça Gelin' Çagrisi

TFF 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor Kulüp Baskani Onur Göçmez, Ankaragücüspor maçina bütün taraftarlari davet etti.

Baskan Onur Göçmez kulübün TOKI’de bulunan sosyal tesislerinde üçüncüsünü düzenledigi basin toplantisinda, cumartesi günü saat:13.30’da 17 Eylül Sehir Stadyumunda oynanacak olan Ankaragücüspor maçina taraftarlari davet etti. Ankaragücü maçinin çok önemli bir maç oldugunu belirten Göçmez, “Stadyumun kapasitesi 5 bin kisilik ancak satilan bilet sayisi 600 adet. Bizim beklentimiz en az 2 bin adet bilet satisinin yapilmasi yönündeydi. Önümüzde 2 gün var. Inaniyorum bu rakamlara ulasacagiz. Buradan tüm taraftarlarimiza sesleniyorum. Seyir zevki yüksek olan bir maç izleyeceksiniz. Türkiye’nin gözü bu maçta.. Bu önemli müsabakaya gelin sehrinizin takimini destekleyin” dedi.

Göçmez, Ankaragücüspor maçinda gribal enfeksiyon olan Lokman Akça’nin maç kadrosunda yerini alamayacagini söyledi.

Cumartesi günü kendi sahasinda oynanacak Ankaragücü maçindan puan veya puanlar almayi amaçladiklarini kaydeden Kulüp Baskani Onur Göçmez açiklamasina söyle devam etti:

“Takim olarak bir hava yakaladik. Galibiyet serimizi kendi sahamizda oynayacagimiz Ankaragücüspor müsabakasinda sürdürmek istiyoruz. Bu maçtaki en büyük gücümüz taraftarimiz olacaktir. Bundan dolayi bütün taraftarlarimizi bu maça bekliyoruz. Inaniyoruz ki basarilarin ardinda mutlaka taraftar destegi vardir. Biz yönetim kurulu olarak o kadar mücadele ediyorsak taraftarimizin da maçlarda destegini bekliyoruz” dedi.

Göçmez, yönetim kurulunun Ankaragücüspor müsabakasinin maç biletlerini 8 TL olarak belirledigini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA