Bandirmaspor Baskani Göçmez Açiklamasi 'MKE Ankaragücü Karsisinda Hedefimiz Galibiyet'

TFF 1. Lig'in 9. haftasinda 16 Ekim Cumartesi günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecek Royal Hastanesi Bandirmaspor'da kulüp baskani Onur Göçmez, maçtan galibiyetle ayrilmayi hedeflediklerini söyledi.

Kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle gazetecilere açiklamalarda bulunan Göçmez, 3 yil önce mücadele verdikleri döneme göre hem takim olarak hem oyun sistemi hem de rakipleri bakimindan çok degisiklikler yasandigini söyledi.

Saygi duyduklari bir ekiple puan mücadelesine gireceklerini belirten Göçmez, "Çok güzel, çok zevkli bir maç olacak. Kanimca TFF 1. Lig’deki en mücadeleci, en renkli bir maç bizi bekliyor. Hak edenin kazanacagi, baska faktörlerin devreye girmeyecegi bir maç olsun. MKE Ankaragücü karsisinda hedefimiz tabii ki galibiyet." dedi.

Göçmez, sakatlik ve yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) etkilenen futbolcularinin durumlarinin düzeldigini, maça sadece grip olan Lokman Gör'den yoksun çikacaklarini anlatti.

Idari konulara deginen Göçmez, söyle konustu:

"3 yil önce kurumsallasma adi altinda bahsettigimiz ilklerden birinde, Bandirmaspor Kulübü Baskanligi, TOKI'deki binamizda bir aylik çalisma ile tek merkezden yönetilmeye basladi. Çarsi binamizi kapattik, bütün idari ofislerimizi buraya tasidik. Sportif direktörleri burada, sosyal tesislerimiz de burada artik tam aile olduk. Bugün itibariyla hiçbir futbolcumuzun zamani gelen alacagi ve prim alacagi yok. Bu sehir, yönetim kurulumuzun hedef ve amaçlarinin ne oldugunu anlamistir. Hedefimiz tek, sapkamiz tek, mücadelemiz tek; o zaman hep beraber bu tek savas için tek mücadele için birlik olalim. Bizim tek mücadelemiz, Bandirmaspor'u Türkiye'nin her yerinde ismimizden dolayi gururla temsil etmek. Bizi lütfen kimse siralamada bir yerlere koymasin, bizim tek hedefimiz, tek savasimiz bu. Hiçbir takim karsisinda da ezik futbol oynamayacagiz, 90 dakika savasacagiz ve mücadele edecegiz."

Kaynak: AA