Antalyaspor Baskani Çetin Açiklamasi 'Sivas'a Puan Almaya Gidiyoruz'

Antalyaspor Kulübü Baskani Aziz Çetin, yeni teknik ekiplerine güvendiklerini ve DG Sivasspor maçindan puan ya da puanlar beklediklerini söyledi.

Süper Lig’in 9. haftasinda deplasmanda cumartesi günü DG Sivassppor ile karsilasacak olan FT Antalyaspor hazirliklarina Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde devam etti. Futbol Sorumlusu Nuri Sahin idaresindeki antrenman kosu, isinma hareketleri ve pas çalismasiyla devam etti. Ikinci bölümde ise kirmizi beyazlilar tam sahada çift kale taktik agirlikli maç yapti. Nuri Sahin, orta saha futbolcularina daha çok kosmalari ve mücadele etmeleri yönünde direktiflerde bulundu. Antrenmana sakatligi bulunan Poli katilmadi. Tüm planlarini zorlu DG Sivasspor maçindan puan alma üzerine kuran Sahin’in kendisinin yedek kulübesinde olacagi yerine Hakan Özmert’i ilk 11’de düsündügü ögrenildi. Antalyaspor, hazirliklarina aksam yapacagi antrenmanla devam edecek.

Antalyaspor Kulübü Baskani Aziz Çetin ise zorlu mücadele öncesi açiklamalarda bulundu.

"Puan almaya gidiyoruz"

Nuri Sahin ve ekibine güvendiklerinin altini çizen Çetin, “Zorlu bir DG Sivasspor maçimiz var, onlar da ligin en iyi takimlarinin birisi. Güçlerinin farkindayiz. Ama biz de iyi bir takimiz. Oraya puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Elimizden geleni yapacagiz, ekibimize ve futbolcularimiza güveniyoruz. Hazirliklarimizi tamamlamak üzereyiz, heyecanla maç saatini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA