Ali Sansalan Ilk Kez Trabzonspor - Fenerbahçe Maçi Yönetecek

Süper Lig’in 9. haftasinda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakasini yönetecek olan hakem Ali Sansalan ilk kez iki takim arasindaki bir maçta düdük çalacak.

Süper Lig’in 9. haftasinda 17 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe karsi karsiya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, bu müsabakaya Ali Sansalan’i atadi. Sansalan’in yardimciliklarini ise Kerem Ersoy ve Ibrahim Çaglar Uyarcan yapacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda oynanacak bir karsilasmada ilk kez düdük çalacak olan Sansalan 6 sezondur Süper Lig’de görev aliyor.

Ali Sansalan bu sezon iki takimin da birer maçini yönetti. Trabzonspor’un deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yendigi maçta düdük çalan Sansalan yine deplasmanda Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u 1-0 maglup ettigi müsabakada görev aldi.

Trabzonspor’un Süper Lig’de 5 maçini yönetti

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasinda oynanacak olan karsilasmada düdük çalacak olan Ali Sansalan, Süper Lig’de bordo-mavililerin 5 maçini yönetti. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 maglubiyet aldi.

Sansalan, Fenerbahçe’nin ise Süper Lig’de 6 karsilasmasinda görev aldi. Bu müsabakalarda sari-lacivertiler 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldi.

Kaynak: İHA