Adana Demirspor'un Stoperi Samet Akaydin'in Hedefi Ay Yildizli Formayi Giymek Açiklamasi

'Öncelikli hedefim Adana Demirspor'a güzel günler geçirtmek, sonraki hedefim milli takim'.

OZAN EFEOGLU - Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydin, A Milli Futbol Takimi'nda forma giymeyi hedefledigini söyledi.

Samet Akaydin, AA muhabirine, mavi-lacivertli takimla galibiyet serisi olusturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Takim olarak sezonun ilk haftalarinda uyum sorunu yasadiklarini ve bu sorunu sonraki süreçte astiklarini anlatan Samet, "Iyi oyuncular gelmeye basladi, yeni hocamizin bize verdigi taktikleri sahada daha iyi yapmaya basladik ve insallah bunun devami gelir." dedi.

Samet, son 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberlik aldiklari serinin kendilerini motive ettigini vurgulayarak, "Yeni Malatyaspor maçindan da galibiyetle ayrilmak istiyoruz, böylece serimizi devam ettirmek istiyoruz." diye konustu.

- "Adana Demirspor'a uzun yillar hizmet etmek istiyorum"

Hedeflerini de anlatan 27 yasindaki savuma oyuncusu, sunlari kaydetti:

"Ben buraya transfer olurken oynamak için alindim ama bazi aksakliklar futbolda oluyor. Takim iyi gitti, takim iyi giderken oynamamak zor oluyor. Biz de bu süreçte kendimizi birakmadik, salmadik, çalismaya devam ettik. Sabirla mücadeleme devam ettim. Buradan öncelikle baskanima tesekkür etmek istiyorum, hiçbir zaman bana destegini esirgemedi, 'Sabret, çalismana devam et.' dedi. Ben de gerçekten sabirla çalistim. Bu sezon formayi aldim. Yeni hocamiz bana güveniyor ben de ona güveniyorum ve güvenini bosa çikarmamak için her gün daha çok çalisiyorum. Her maç kendimi daha çok gelistirmek istiyorum, insallah bunu basaracagim. Adana Demirspor'a uzun yillar hizmet etmek istiyorum."

Takim olarak birçok basariya ulasmayi hedeflediklerini ifade eden Samet, "Hedeflerimiz var, insallah bu hedefleri sag salim yerine getiririz. Öncelikle tabii Adana Demirspor. Öncelikli hedefim Adana Demirspor'a güzel günler geçirtmek, sonraki hedefim milli takim." seklinde konustu.

Kaynak: AA