Sivasspor, Antalyaspor Maçinin Hazirliklarini Sürdürdü

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 9. haftasinda 16 Ekim Cumartesi günü sahasinda Fraport TAV Antalyaspor ile yapacagi karsilasmanin hazirliklarina devam etti.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre, teknik direktör Riza Çalimbay yönetiminde basina kapali gerçeklestirilen antrenman, yaklasik 1,5 saat sürdü.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalismalariyla devam etti. Ardindan genis alan çok pas çalismasi yapan kirmizi-beyazli ekip, son bölümde ise yari sahada çift kale maç oynadi.

Ülkelerinin milli takim kamplarinda bulunan Fayçal Fajr ile Max Gradel antrenmanda yer almazken, sakatligi geçen Leke James ise takimla çalisti.

Sivasspor, yarin yapacagi çalismayla maçin hazirliklarina devam edecek.

Demir Grup Sivasspor ile Fraport TAV Antalyaspor, 16 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadi'nda karsilasacak.

- Emre Satilmis'a dogum günü sürprizi

Bu arada, kirmizi-beyazli ekibin kalecisi Emre Satilmis'in dogum günü teknik heyet ve takim arkadaslari tarafindan kutlandi.

Antrenmanin ardindan Emre için sahada sürpriz bir organizasyon düzenlendi.

Emre, kendisi için hazirlanan dogum günü pastasinin üzerindeki mumlari üfledi ve takim arkadaslarinin tebrigini kabul etti.

Kaynak: AA