Samsunspor Seri Galibiyet Hedefliyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, seri galibiyetler alarak, oyuncularin moralini yüksek tutmak istediklerini söyledi.

Altiparmak, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, sakat oyuncularin iyilesmesi ve performanslarinin yükselmesi adina lige verilen milli takim arasinin çok iyi oldugunu aktardi.

Ligde 5 maçlik önemli bir seriye çikacaklarina isaret eden Altiparmak, "Önümüzdeki 5 maçlik çok önemli bir seri var. Pes pese ligdeki rakiplerimizle oynayacagiz. Onun için tüm oyuncularimiza ihtiyacimiz var. Tüm oyuncularimizin hazir hale gelmesi için çok çalistik. Insallah Menemen Belediyespor ile baslayan seriye moral ve motivasyon olarak çok iyi girip, bunun semeresini insallah alacagiz." diye konustu.

Vukan Savicevic ile Alen Melunovic sakatliklarinin sürdügünü anlatan Altiparmak, "Bu oyuncularin Büyüksehir Belediye Erzurumspor maçindan sonra hazir olacagini düsünüyorum. Recep Burak Yilmaz ise 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Gökhan Karadeniz ile Baris Basdas ise takimla antrenmanlara katildi." ifadesini kullandi.

Altiparmak, ligin çok uzun bir süreç oldugunu vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Bu süreçte galip gelecegiz, maglup olacagiz tabii ama önemli olan oyun sistemi ve düzenidir. Biz bu düzeni oturtmaya çalisiyoruz. Bu süreçte tabii galip geldiginizde oyuncularin moral ve motivasyonu üst düzeyde artiyor. Bizim de amacimiz seri galibiyetler almak ve oyuncularin moralini hep yüksek tutmak. Biz zaten hücum futbolunu benimsiyoruz ve bu sistem üzerinde çalisiyoruz."

Öte yandan kirmizi-beyazli ekip, Menemenspor maçinin hazirliklarini sürdürdü. Teknik Direktör Altiparmak yönetiminde, isinma kosusu yapan futbolcular daha sonra gol çalismasi yapti.

Kaynak: AA