Potanin Perileri Tecrübelerini Ögrencilere Aktardi

Kocaeli Bahçesehir Koleji’nde düzenlenen panele katilan Izmit Belediyespor sporcular ile yöneticileri, ögrencilere tecrübelerini anlattilar.

Haftasonu Orman Belediyespor ile oynayacagi ligin ilk maçi öncesi Izmit Belediyespor, Bahçesehir Koleji ögrencileriyle panelde bir araya geldi. Bahçesehir Koleji Kocaeli Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçeklesen panele Izmit Belediyespor Kulüp Baskani Ugur Kostur, kulüp yöneticileri Mehmet Cezayir ve Sami Taser, basantrenör Hasan Firat Okul ve teknik ekibin yani sira oyuncular Idil Türk, Gülse Ugur, Melisa Korkmaz, Nehir Ulufer, Sila Dikmenogullari, Emel Sigirci, Defne Melissa Paylar, Nirra Fields, Viktoria Mircheva, Kristina Higgins ve Gabriela Marginean katildi.

Spor müsabakalarinda seyirci desteginin öneminden bahseden baskan Ugur Kostur, pandemi kosullarinin el verdigi ölçüde kisitli sayidaki seyirci alimina her maçta ögrencileri davet etmek istedigini ifade etti.

Daha sonra takimin oyunculari ve teknik heyet tarafindan ögrencilere tecrübe paylasimi yapildi.

Konusmalarin tamamlanmasinin ardindan panel, ögrencilerin sporculara ve teknik ekibe sorduklari sorularla devam etti. Sorular sorular karsisinda oyuncular, geçmis deneyimlerini ve mesleklerini gençlere aktardilar. Ögrencilerin sorularinin ardindan bu kez kulüp tarafindan ögrencilere sorular soruldu ve dogru cevabi veren ögrencilere basketbol topu hediye edildi.

Etkinligin sonunda Bahçesehir Koleji Okul Müdürü Mahmut Kalci, Izmit Belediyespor için diktigi 20 adet fidan bagisini kulüp baskani Ugur Kostur’a takdim etti.

Kaynak: İHA