Genç Yüzücü Tufançli'dan Gençlik Ve Spor Il Müdürü Taskesenligil'e Ziyaret

Milli takim seçmelerine girmeye hak kazan genç yüzücü Muhammet Berke Tufançli, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil'i makaminda ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügünden yapilan açiklamada, genç yüzücünün Gençlik Spor Kulübü bünyesine dahil edilecegi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Gençlik ve Spor Il Müdürü Taskesenligil, genç yüzücüyü ferdi olarak yaristigi müsabakalardaki basarisindan dolayi tebrik etti.

Tufançli'nin yetenekli, basarili ve örnek sporculardan birisi oldugunu aktaran Taskesenligil,"Gaziantep’teki yarislara ferdi olarak katilarak toplamda dört madalya kazanarak bizlerin gögsünü kabartmistir. Artik Berke, Gençlik Spor Kulübümüzün bir bireyi olarak ilimiz adina sampiyonalara katilacak. Kendisini azminden ve fedakarligindan dolayi kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum." ifadelerini kullandi.

Genç yüzücü Tufançli da kurbagalama, sirtüstü ve serbest yüzme dallarinda altin madalya, kelebek yüzme dalinda ise bronz madalya kazanarak bir sonraki Bogaziçi Kitalar Arasi yarislarin yani sira milli takim seçmelerine de katilmaya hak kazandigini kaydetti.

Kaynak: AA