Bursaspor'dan Altyapiya Yönelik Önemli Anlasma

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un altyapi oyuncularini ilgilendiren bir gelisme yasandi. Bursaspor Futbol Akademi Okullari ile Okyanus Kolejleri arasinda anlasma imzalandi.

Bursaspor Futbol Akademi Okullari ile Okyanus Kolejleri arasinda anlasma imzalandi. Altyapi futbolculari egitim-ögretim süreçleriyle ilgili yapilan anlasmanin basin toplantisi yapildi. Organizasyona Baskan Hayrettin Gülgüler, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Agir, Altyapidan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Hüroglu, Gençlik Gelistirme Sorumlusu Hakan Cenkçiler, futbolcular Canberk Yurdakul, Eren Güler ve Tugbey Akgün katildi.

Baskan Hayrettin Gülgüler, yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi: “Türkiyenin en basarili futbol akademisi olan Vakifköy Futbol Akademisi Türkiye’de ve Bursa’da önemli isler yapan egitimiyle Okyanus Kolejleri ile is birligi yapmasindan çok mutluyuz. Futbolcularimizin iyi bir spor egitimi disinda kendilerini gelistirecekleri bir kurumda egitim almalari için bizlerde üzerimize düseni yaptik. Okyanus Kolejleri Genel Müdür Sayin Lokman Demiray ve Okyanus Kolejleri ailesine, altyapi hocalarima, Gençlik Gelistirme Sorumlumuz Hakan Cenkçilere, Altyapidan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Semih Hüroglu’na tesekkür ediyorum. Her iki taraf için de hayirli olsun diliyorum.”

“Hayat sadece futboldan ibaret degildir"

Altyapidan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Hüroglu, “Bizim için altyapida çocuklarin iyi egitim almasi ilk önceligimizdir. Bu konuda Okyanus Kolejleri ile yaptigimiz dört dörtlük anlasmanin hayirli olmasini temenni ediyorum" açiklamalarinda bulundu. Kaleci Canberk Yurdakul ise, “Hayat sadece futboldan ibaret degildir. Bu anlasmanin çok önemli oldugunu düsünüyorum” dedi.

Eren Güler de kendisinin de çok yakin zamanda bu yollardan geçtiginden bahsederken, "Sabah okul aksam antrenman yorucu vakitler oluyor. Bu anlasmanin çok önemli oldugunu düsünüyorum. Futbolcu arkadaslariminda bu avantajlari degerlendirmeleri gerektigini düsünüyorum” diyerek anlasmanin hayirli olmasini diledigini belirtti.

Tugbey Akgün de, “Okyanus Kolejleri çok donanimli bir okul,Bursaspor da Türkiye’nin futbolcu fabrikasi bu is birligiyle çok iyi basarilar elde edebileceginizi düsünüyorum” ifadelerini kullanarak iki taraf için de hayirli olsun temennilerini iletti.

Atilan imzalarin ardindan Baskan Hayrettin Gülgüler, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray’a forma hediye etti.

Kaynak: İHA