'Bizim Kizlar'dan Baskan Bakkalcioglu'na Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Liginde ilçeyi temsil edecek olan Bozüyük Belediyesi Egitim Spor Kulübü, hafta sonu baslayacak olan yeni sezon öncesinde Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’nu ziyaret ederek kulübün yeni sezon formasini takdim etti.

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Baskani ve Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu, teknik heyet ve sporcular Baskan Bakkalcioglu’nu makaminda ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ve sporcular Baskan Bakkalcioglu ile bir süre görüserek sohbet ettiler. Takim antrenörleri Baskan Bakkalcioglu’na yaptiklari çalismalari anlatarak Cumartesi günü baslayacak yeni sezon maçlari için yapilan hazirliklar hakkinda bilgi verdi. Baskan Bakkalcioglu’na, takima verdigi destek için tesekkür eden kulüp yöneticileri ve sporcular kulübün yeni sezon formasini takdim ettiler.

Baskan Bakkalcioglu’da takima 2. Ligde basarilar dilerken “Bizim Kizlar" Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Liginde ilimizi ve ilçemizi basariyla temsil ederek gururumuz olacaklar. Kendilerine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA