Altinordu Teknik Direktörü Eroglu'ndan Erzurumspor Maçi Öncesi Degerlendirme Açiklamasi

'Pazar günü kadro kalitesi anlaminda ligin önemli takimlarindan birisiyle oynayacagiz' 'Bu ligde kolay maç yok. Her takim her takimdan rahatça puan alabiliyor. Alacaginiz iki galibiyet sizi playoff potasina sokuyor'

TFF 1. Lig ekiplerinden Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, pazar günü deplasmanda karsilasacaklari Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un kadro kalitesi anlaminda ligin önemli takimlarindan oldugunu belirtti.

Altinordu'dan yapilan açiklamaya göre Eroglu yönetimindeki kirmizi-lacivertliler pazar günü deplasmanda oynanacak Büyüksehir Belediye Erzurumspor karsilasmasi hazirliklarini Selçuk Ismet Orhunbilge Tesisleri'nde çift antrenmanla sürdürdü.

Açiklamada görüslerine yer verilen teknik direktör Eroglu, ligin geride kalan bölümünde 10 puan topladiklarini, milli maç için verilen arayi da iyi degerlendirdiklerini ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Pazar günü kadro kalitesi anlaminda ligin önemli takimlarindan birisiyle oynayacagiz. Menemenspor galibiyeti bizim için moral oldu. Kazandikça yukariya tirmanmaya basliyoruz. Bu ligde kolay maç yok. Her takim her takimdan rahatça puan alabiliyor. Puanlar birbirine çok yakin, alacaginiz iki galibiyet sizi play-off potasina sokuyor. Kaybettiginiz zaman da alt siralara dogru iniyorsunuz. Hedefimiz maçlarimizi kazanip yavas yavas yukari çikmak. Ligin 8 haftalik bölümü geride kaldi. Ilk yarinin bitmesine daha 9 maç var. Bu maçlarda en iyi sonuçlari alip basarili olmak istiyoruz."

Eroglu, oyun sisteminin tam oturmasi ve oyuncularin da takima uyum saglamasiyla ligin üst siralarina dogru tirmanacaklarini kaydetti.

Kirmizi-lacivertlilerin kaptani Ahmet Ilhan Özek de Menemenspor maçini kazanarak milli araya iyi girdiklerini aktardi.

Erzurumspor deplasmaninda zorlu bir maçin kendilerini bekledigini kaydeden Özek, sunlari ifade etti:

"Bu karsilasma onlar adina da bizim adimiza da zor olacak. Rakibimiz biliyor ki Altinordu genç ve dinamik bir ekip, savastigi zaman herkesi yenebilecek güçte. Erzurumspor maçini kazanmak için elimizden geleni yapacagiz."

Kaynak: AA