Abdullah Avci, Psikolojik Üstünlük Pesinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe karsisinda elde edilecek 3 puanin yani sira sampiyonluk yarisinda psikolojik üstünlügü de ele geçirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasinda 17 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe’yi agirlayacak. Milli haftayi bir kenara birakan bordo-mavili takim güncel oyuncu kadrosuyla tamamen Fenerbahçe ile oynayacagi maça odaklandi. Bordo-mavili taraftarlarin büyük heyecanla bekledigi müsabakada Karadeniz ekibi taraftarina 3 puani ve liderligi armagan etmek istiyor.

Yasanan sakatliklar can siksa da Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde bu maçin hazirliklarini tüm hiziyla sürdüren Karadeniz ekibi ayni zamanda maçi da yasamaya basladi.

Bordo-mavili takimla geldigi günden beri önemli bir ivme yakalayan, bu sezon ise tüm kozlarini sampiyonluk için kullanan Avci’nin bekledigi maç geldi. Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak evinde coskulu taraftari karsisinda büyük maç kazanma firsatini Fenerbahçe karsisinda elde etmeyi hedefleyen deneyimli teknik adam rakibin tüm artilarini ve eksilerini ince ayrintisina kadar oyuncularina anlatiyor.

3 puandan daha fazlasi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe karsilasmasinda ortaya koyacaklari performansin yani sira elde edecekleri 3 puanin büyük bir anlam tasidigini vurguluyor. Pandemi nedeniyle bu maçta ilk kez rekor taraftara ulasacak olan bordo-mavililer, taraftarin itici gücünü sahadaki oyunun bir parçasi olarak rakibi baski altina almak için kullanmayi planlarken, Avci ise müsabakanin önemini kendi yöntemiyle oyuncularina aktaracak. Deneyimli teknik adam sahada elde edilecek 3 puanla liderlik koltuguna oturmaktan öte sampiyonluk yarisinda psikolojik üstünlügü de ele geçirmeyi hedefliyor.

Kaynak: İHA