Ogulcan Çaglayan Açiklamasi 'Ben Kalitemden Taviz Vermeyecegim'

Galatasarayli futbolcu Ogulcan Çaglayan, Çaykur Rizespor ile yasanan olaylarin hatirlatilmasi üzerine, "Gündemi bu sekilde mesgul ettigim için tüm spor kamuoyundan ve futbolseverlerden özür diliyorum. Yasananlar tüm Türkiye’nin gözü önünde yasandi. Insanlar kurduklari cümlelerle kalitelerini belli ederler. Ben kalitemden taviz vermeyecegim. Galatasaray kültürü bize bunu ögretti. Bu süreç son buldu. Artik önüme bakiyorum" dedi.

Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Istanbulspor ile oynadigi hazirlik maçinda 3-3 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan sari-kirmizili futbolcu Ogulcan Çaglayan, "Milli takim arasini iyi degerlendiriyoruz. Ikinci hazirlik karsilasmamizi oynadik. Burada mücadelede ederken ligde daha az süre bulan arkadaslarimiz açisindan ve takim açisindan da önemli bir süreç oluyor. Ayni zamanda da maç eksigimizi gidererek takim arkadaslarimiza yaklasiyoruz. Hem hatalarimizi görme açisindan hem de fizik kondisyon açisindan bizim için verimli bir dönem oluyor. Antrenmanlarimiza devam ederek Konyaspor maçi hazirliklarina son gaz devam edecegiz" diye konustu.



"Ben kalitemden taviz vermeyecegim"

Çaykur Rizespor ile yasanan lisans olayindan dolayi gündemi bu sekilde mesgul ettigi için tüm spor kamuoyundan ve futbolseverlerden özür dileyen 25 yasindaki futbolcu, "Yasananlar tüm Türkiye’nin gözü önünde yasandi. Ben bu konuda hakkinda açiklama yapmadim. Bundan sonra da bir açiklama yapmayacagim. Sonuçta bizler Galatasaray camiasinin birer parçalariyiz. Camiaya layik olmamiz gerekiyor. Insanlar kurduklari cümlelerle kalitelerini belli ederler. Ben kalitemden taviz vermeyecegim. Galatasaray kültürü bize bunu ögretti. Bu süreç son buldu. Artik önüme bakiyorum. Bir an önce takim arkadaslarima yetisip, geçen sezon taraftarlarin begendigi Ogulcan’i göstermek ve hocamin gözüne girip, hocamdan firsat geldigi zaman da takim arkadaslarima destek olmak istiyorum" seklinde konustu.



"Basimizda inanilmaz bir antrenör var"

Forma rekabetinin her zaman iyi bir sey oldugunu vurgulayan Ogulcan Çaglayan, "Herkesi gelistirir ve üzerine koyar. Galatasaray gibi bir camiada tabii ki rekabet olacak. Birçok iyi ve kaliteli oyuncu olacak. Bazilari bekleyecek. Bazilari oynayacak. Ama basimizda inanilmaz bir antrenör var. Herkesten en iyi verim almasini bilen, Türkiye’de ender antrenörlerden bir tanesi. Eminim hepimiz dogru zamanda dogru anlarda kullanarak takima katki saglamamiza yardimci olacaktir" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA