Galatasaray-Istanbulspor Hazirlik Maçinin Ardindan

Sarikirmizili futbolcu Ogulcan Çaglayan:'Milli takim arasini iyi degerlendiriyoruz. Ligde az süre bulan arkadaslarin kondisyonu açisindan önemli süreç oluyor, ayni zamanda da maç eksigimizi gidererek takim arkadaslarimiza yaklasiyoruz'

Süper Lig'in 9. haftasinda Ittifak Holding Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray'in futbolcusu Ogulcan Çaglayan, Istanbulspor ile yaptiklari hazirlik maçiyla milli takim arasini iyi degerlendirdiklerini söyledi.

Ogulcan, takiminin Istanbulspor ile oynadigi hazirlik maçinin ardindan basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Milli takim arasini iyi degerlendiriyoruz. Ligde az süre bulan arkadaslarin kondisyonu açisindan önemli süreç oluyor, ayni zamanda da maç eksigimizi gidererek takim arkadaslarimiza yaklasiyoruz. Hem hatalarimizi görmek hem de fizik kondisyonumuzu artirmak açisindan önemli oluyor. Hazirliklara ayni sekilde devam edecegiz." diye konustu.

Transferi nedeniyle Galatasaray ile eski takimi Çaykur Rizespor arasinda yasanan gerginlikle ilgili soruyu yanitlayan Ogulcan, "Türk spor kamuoyundan ve futbolseverlerden gündemi bu sekilde mesgul ettigim için özür diliyorum. Yasananlar tüm spor kamuoyunun önünde oldu. Bu konuda daha önce konusmadim bundan sonra da konusmayacagim. Bizler Galatasaray camiasinin parçalariyiz. Camiaya layik olmamiz gerekiyor. Insanlar kurduklari cümlelerle kalitelerini belli eder. Ben kalitemden taviz vermeyecegim. Galatasaray kültürü bize bunu ögretti." ifadelerini kullandi.

Artik önüne baktigini anlatan Ogulcan, "Arkadaslarima yetisip geçen sezonki gibi taraftarlarin begendigi Ogulcan'i izletmek istiyorum. Hocamin gözüne girip, firsat geldiginde de takim arkadaslarima destek olmak istiyorum." seklinde konustu.

Takimda rekabetin her zaman iyi oldugunu kaydeden Ogulcan, "Rekabet herkesi gelistirir ve üzerine koymasini saglar. Galatasaray gibi camiada tabii ki rekabet olacak. Birçok iyi oyuncu olacak. Bazilari gidecek, bazilari oynayacak. Basimizda inanilmaz bir teknik direktör var. Herkesten en iyi verimi almasini bilen ender hocalardan biri. Hepimizi dogru anlarda kullanarak takima katki saglamamiza yardimci olacaktir." diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: AA