Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

Adana Demirspor, Süper Lig'in 9. haftasinda 16 Ekim Cumartesi günü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile sahasinda yapacagi maçin hazirliklarina devam etti.

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde isinma hareketleriyle baslayan antrenmanda futbolcular, top kapma, pas ve pres çalismasi yapti.

Antrenman öncesi gazetecilere açiklama yapan Montella, 2-1 galip geldikleri Fraport TAV Antalyaspor maçinda takim olarak iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, "Milli araya galibiyetle girdigimiz için mutluyuz. Gerçekten çok rahat geçti bizim için. Dinlenmeye de ihtiyacimiz vardi. Böyle bir galibiyetle araya girdigimiz için çok mutluyuz. Herkes için ideal olan, araya galibiyetle girmek." diye konustu.

Montella, Yeni Malatyaspor maçinin zor geçecegini vurgulayarak, "Zor bir maç olacagini biliyoruz. Ancak haziriz. Kesinlikle gelismeye devam ediyoruz. Yolumuz uzun. Hedefimiz sürekli bir gelisim içinde olmak. Bunun için de gerekli çalismalari yapiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

David Akintola’nin sakatliginin devam ettigini aktaran Vincenzo Montella, "Belhanda bizimle çalismaya basladi. David Akintola halen grubumuza dahil degil. Bizim için önemli bir futbolcu. Döndügünde bizim seçeneklerimiz çogalacak. Umarim Gökhan Inler'i de bir an önce kazanabiliriz. Besiktas maçinda ne kadar önemli bir futbolcu oldugunu gösterdi." seklinde konustu.

Montella, Adana Demirspor'un Süper Lig'de kalmasi için çalistiklarini kaydederek, "Hedefimiz uzun vadeli konsantre bir sekilde gelisimi saglamak. O gelisim esnasinda da en önemli hedefimiz ligde kalmak. Uzun yillar boyunca Adana Demirspor ligde kalamadi. Önceligimiz bunu saglamak." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA