Tokat Belediye Plevne'de Moraller Bozuk

Basantrenör Ilker Altan: 'Sorgun Belediyespor ile evimizde oynadigimiz maçi kaybettigimiz için üzgünüz. Hedef maçlarimizdan biriydi'

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ilk haftasinda agirladigi Sorgun Belediyespor'a 3-2 yenilen Tokat Belediye Plevne'de alinan sonucun üzüntüsü yasaniyor.

Tokat Belediye Plevne Basantrenör Ilker Altan, dün oynanan maçla ilgili yaptigi degerlendirmede, Sorgun Belediyespor karsisinda iyi baslayamadiklarini dile getirdi.

Oyuna sonradan ortak olduklarini aktaran Altan, "Maçta 2-0 geriye düstük ve sonrasinda skoru 2-2'ye getirdik. Son seti 15-12, maçi da 3-2 kaybettik. Sorgun Belediyespor ile evimizde oynadigimiz maçi kaybettigimiz için üzgünüz. Hedef maçlarimizdan biriydi. Gönül isterdi ki bizi destekleyen seyircilerimize galibiyet armagan edelim fakat olmadi. Inisli çikisli bir performans gösterdik. Iyi oynadigimiz kisimlari arttirmamiz lazim. Bizi yalniz birakmayan taraftarlarimiza çok tesekkür ediyorum." diye konustu.

Çarsamba günü sezonun ikinci maçina çikacaklarini belirten Altan, "Genç bir takimiz ve enerjimiz yüksek. Sahada dogru isler yapmamiz gerekiyor. Lig uzun bir yol. Önümüzde çok maç var. Fikstür sikisik. Üzülmek için de sevinmek için de çok zamanimiz yok. Hemen toparlanip bir sonraki maçimiza odaklanmamiz gerekiyor. Ligin güçlü takimlarindan Arkas Spor'a gidecegiz. Oyunumuzu iyilestirmek ve performansimizi artirmak istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA