Spor Yapan Gençler Yetistirmek Amaçlaniyor

Kdz. Eregli Belediyespor, voleybol spor okulu çalismalarini sürdürüyor. Voleybola ilgi büyük olurken, kurslara katilmak isteyenler için kayitlar devam ediyor.

Kdz. Eregli Belediyespor, voleybol spor okulu çalismalarini sürdürüyor. Kirmaci Gençlik Merkezi’nde Kdz. Eregli Belediye Spor Kulübü Salon Sporlari Koordinatörlügü tarafindan organizasyonu yapilan Voleybol Spor okuluna ilgi büyük olurken iki voleybol grubunda çalismalar devam ediyor.

2010-2015 dogumlu çocuklarimiz pandemi kurallari dikkate alinarak Paravolley Milli Takim Bas Antrenörü Adem Çelik nezaretinde Voleybol Antrenörü Türkan Sarikaya tarafindan voleybol egitimi veriliyor.

Voleybol okulu 8 ay sürecek

Kdz. Eregli Belediyespor Kulübü’nden Iletisim ve Medya Birimi tarafindan yapilan açiklamada su görüslere yer verildi:

“2 Ekim 2021 ile 29 Mayis 2022 tarihleri arasinda 8 ay Okulumuz devam edecek olup dönemsel gelisim karneleri de verilecektir.

Saglikli, özgüveni yüksek, sosyal ve disiplinli nesiller yetistirmek için çocuklari küçük yasta spora yönlendirmek, onlari simdiden gelecege hazirlamak için, gelecegin mutlu, sportif çocuk ve gençlerini yetistirmek için çalisiyoruz.

Kurslar hakkinda detayli bilgi almak ve kayit yaptirmak için 0536 388 67 67 - 0505 694 08 18 numarali telefonlari arayabilir.”

Kaynak: İHA