Pursaklar Belediye Baskani Çetin, U18 Takimi Ile Bulustu

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, 2021-2022 futbol sezonunda U18 Pursaklar Belediye Spor Kulübü takimini Endemik Vadi’de misafir etti.

Bulusmaya Baskan Çetin ve U18 takiminin yani sira Belediye Baskan Yardimcilari, Pursaklar Belediye Spor Kulübü Baskani Halil Turhan, kulüp yöneticileri ve antrenörler katildi.

Sporun her dalinda basarilar getiren sporculara sahip olduklarini ifade eden Baskan Ertugrul Çetin, U18 takimina yeni sezonda basari dileklerini iletti.

"Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor"

Çalismalarini siki bir sekilde sürdüren U18 takimini yakindan takip ettiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "U18 Futbol Takimi oyuncularimiz ile bir araya geldik. Birbirine inanan ve güvenen bir ekibe sahibiz. Sampiyonluk yolunda genç sporcularimizin her zaman yanindayiz. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yaninda olmaya devam ediyoruz. Birçok bransta spor yapan gençlerimizi destekliyor, onlari gelecege hazirliyoruz. Çaliskan ve yetenekli sporculardan olusan U18 takimimiza güvenimiz tam. Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor. Basarili bir sezon geçirmelerini dilerim" dedi.

Kaynak: İHA