Osmangazi Belediyespor'un 2. Lig Sevinci

Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi, Kadinlar Bölgesel Lig Müsabakalari’nda aldigi basarili sonuçlar ile 2. Lige yükseldi. Tamami alt yapidan yetisen sporculardan olusan Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi, turnuvanin en genç takimi olarak ortaya koydugu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

2020-2021 Sezonu Ertelenmis Kadinlar Bölgesel Lig Müsabakalari, 6-10 Ekim tarihleri arasinda Bursa’da düzenlendi.

Turnuvada D Grubu’nda yer alan Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi, Dikili Belediye Spor Kulübü, Lüleburgaz Sokulu Mehmet Pasa Spor Kulübü, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü ve Eskisehir Hentbol Spor Kulübü ile karsilasti. Tamami alt yapidan yetisen sporculardan kurulu olan Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi, 16 yas ortalamasi ile turnuvanin en genç takimi olarak müthis bir performans ortaya koydu. Kendilerinden çok daha tecrübeli rakipleri ile basa bas mücadele eden Osmangazili hentbolcular, aldiklari 1 galibiyet bir beraberlik ve 2 maglubiyet ile 2. Lige yükselmeye hak kazandi.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi’nin genç sporcularini ve antrenörlerini elde ettikleri basarilardan dolayi tebrik etti. Hentbol takiminin tamaminin alt yapidan yetisen oyunculardan kurulduguna vurgu yapan Baskan Dündar, genç sporcularin turnuvada yaslarindan büyük performans ortaya koydugunu ifade etti.

Genç sporculara basarilarinin devamini dileyen Baskan Dündar, Osmangazi Belediyespor Hentbol Takimi’nin çok daha iyi yerlere gelecegini söyledi.

Kaynak: İHA