Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar Açiklamasi

Develi Belediyespor ile Maliye Ihtisas voleybol maçini Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar ve Kayseri Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk tribünden izledi. Maç sonunda açiklama yapan Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, “Sezona galibiyetle baslamak önemliydi” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda mücadele eden Develi Belediyespor ligin 1.haftasinda Ankara ekibi Maliye Ihtisas’i 3-0 maglup etti. Develi Belediyespor’un net bir sonuçla kazandigi mücadeleyi Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, Kayseri Il Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk ve Develi Ilçe Emniyet Müdürü Salif Öztürk takip etti. Sezona galibiyetle baslamanin çok önemli oldugunu belirten Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, “Tüm teknik ekibi ve oyuncularimiz tebrik ediyorum sezona galibiyet ile baslamamiz bizim açimizdan çok önemliydi. Bizleri yalniz birakmayarak destek olan Kayseri Il Emniyet Müdürümüz Kâmil Karabörk’e ve taraftarlarimiza da ayrica çok tesekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak Develi’de sporun her bransina destek verdik bundan sonrada destek olmaya devam edecegiz. Develi Belediyespor’umuza verdigimiz emekleri sahada görmek bizleri bugün ziyadesiyle çok mutlu etti. Bundan sonra da sporun ruhuna uygun, centilmen bir sekilde mücadelemize devam ederek seri galibiyetimize devam edecegimize inaniyorum” dedi.

Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar ve Kayseri Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk karsilasma öncesinde günün anisina Maliye Ihtisasspor Kulüp yöneticileri ve oyuncularina Türk Bayragi motifli hali hediye etti.

Kaynak: İHA