Yanal Açiklamasi 'Kazanabilecegimiz Maçti Kaybettik'

FT Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanabilecekleri bir maçi kaybettikleri için üzgün olduklarini kaydetti.

Süper Lig’in 8. haftasinda FT Antalyaspor sahasinda agirladigi Adana Demirspor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Yanal, maça ellerindeki kozlari oynayarak kontrollü basladiklarini söyledi.



Rakibi her yerde tuttuklarini ve istedikleri sekilde hücum yaptiklarinin altini çizen Yanal, “Ama sürpriz bir gol, tartisilan, tartisilacak olan, anlamlandiramadigimiz, anlam veremedigimiz bir gol. Bu bizi disiplinden uzaklastirdi ve bir süre daginikligi toplamak için fazlasiyla mücadele ettik. Oyuncu atilabilirdi. Futbol disinda oyunun dengesini toparlamak ve geri dönmek için fazlasiyla mücadele ettigimizi düsünüyorum. Ikinci yari toparlandik. Oyuna geri döndük ve oyunu iyi oynamaya basladik. Gol kaçirdik, rakibe üstünlük kurduk. Bu üstünlükte oyunun bir bölümünde iki oyuncunun kavgasi ve tartismasi çikti. Kazandigimiz disiplini o an geri iade ettigimiz düsünüyorum” diye konustu.



“Maalesef futbolun artilarini burada konusmak mümkün olmuyor” diyen Yanal, “Yine bugün futbolun önüne geçen bir takim hadiseler meydana geliyor. Bunlari nasil toparlayacagiz, nasil düzeltecegiz? Yetenek seçiminde hata yapmayacagiz. Yetenek seçimlerinde torpil yapmayacagiz. Yetenek seçeneklerinde maalesef yaptigimiz hatalar sadece bize degil, Türk futboluna pahaliya mal oluyor. Kazanabilecegimiz bir maçti, kaybettik. Onun için çok üzüldük” dedi.

Kaynak: İHA