Vavacars Fatih Karagümrük-Medipol Basaksehir Maçinin Ardindan

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel: 'Ilk yari boyunca oyunun bütün hakimiyeti bizdeydi. Oyuncularimiz istekli ve coskulu olunca, maçin sekli de çok farkli oluyor'

Süper Lig'in 8. haftasinda konuk ettigi Medipol Basaksehir'i 3-1 yenen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atilay Canel, futbolcularin istekli ve coskulu oyununun galibiyeti getirdigini söyledi.

Canel, Atatürk Olimpiyat Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Ligin 7. haftasinda deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-0 yenildiklerini hatirlatan Canel, "Geçen haftaki maglubiyetten sonra bugün kazanmak güzel. Oyuncu arkadaslarimi kutluyorum. Ilk yari boyunca oyunun bütün hakimiyeti bizdeydi. Oyuncularimiz istekli ve coskulu olunca, maçin sekli de çok farkli oluyor. Ikinci yari biraz düser gibi olduk ama gidisati istedigimiz gibi tuttuk. Buna ragmen 2 tane net pozisyonumuz var. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe dogru her hafta üzerine koyarak ilerleyip, basarmak istiyoruz." diye konustu.

Sezon sonu hedefleriyle ilgili görüslerini aktaran Canel, "Hedefimiz, lige renk katmak ve Avrupa kupalarina katilmak." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA