Olimpik Marsilya- Galatasaray Maçinin Ardindan

Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Jorge Sampaoli: 'Oynanan oyundan memnunum. Hücum hattinda yeteri kadar baski yapamadik. Çabalarimiza ragmen maçi kazanamadik' Marsilyali futbolcu Alvaro Gonzalez: 'Kazanmak için oynadik. Birçok gol atmak için pozisyonlara girdik. Tüm hafta iyi çalismistik. Futbolda her zaman istedigimiz sonucu alamiyoruz. Beraberlik bizim için iyi bir sonuç degil'

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ikinci maçinda konuk ettigi Galatasaray ile golsüz berabere kalan Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'nin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, oynanan oyundan memnun oldugunu ve çabalarina ragmen maçi kazanamadiklarini belirtti.

Sampaoli, Velodrom Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

"Oynanan oyundan memnunum. Hücum hattinda yeteri kadar baski yapamadik. Çabalarimiza ragmen maçi kazanamadik." degerlendirmesinde bulunan Sampaoli, bu takimin daha iyisini ve gruptaki iki maçin sonucunda 6 puani hak ettigini dile getirdi.

Sampaoli, VAR'da yapilan kontrolün ardindan iptal edilen penalti karari hakkinda, "Hakem oyuncularin yanindaydi. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Hakem kararlariyla ilgilenmiyorum." dedi.

Arjantinli teknik adam Sampaoli, Cengiz Ünder'in Galatasaray karsisinda sergiledigi performansa iliskin, "Ikinci yarida daha iyi oynadi. Bizim için önemli oyuncu. Gol atabilmek için hücum hattinda baski kuramadi." yorumunda bulundu.

Marsilyali futbolcu Alvaro Gonzalez de "Kazanmak için oynadik. Birçok gol atmak için pozisyonlara girdik. Tüm hafta iyi çalismistik. Futbolda her zaman istedigimiz sonucu alamiyoruz. Beraberlik bizim için iyi bir sonuç degil." dedi.

Karsilasmada yasanan olaylarin kendileri için dezavantaj olusturdugunu aktaran Alvaro Gonzalez, maçta iyi oyun oynadiklarini, gol atmak için her seyi yaptiklarini ancak netice alamadiklarini söyledi.

Alvaro Gonzalez, grupta 2 puanlari bulundugunu, Galatasaray ve Moskova'dan daha iyi takim olduklarini dile getirdi.

Marsilyali futbolcu, sonraki karsilasmalarda galibiyetin gelecegini ve gruptan rahat çikacaklarina inandiklarini aktardi.

Kaynak: AA