Hüseyin Eroglu Açiklamasi '3 Puan Çok Önemli'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, 1-0 kazandiklari Menemenspor derbisi sonrasinda çok önemli bir galibiyet aldiklarini belirterek, “Kendi sahamizda üçüncü galibiyetimizi aldik, mutluyuz” dedi.

TFF 1. Lig’in 8. haftasinda Altinordu, konuk ettigi Menemenspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu mücadeleyi degerlendirdi.

Eroglu, “Iki takim da kazanmak için çikmisti. Geçen hafta aldigimiz son dakika maglubiyetinin ardindan bu maçin önemi çok büyüktü. Golü erken bulduk ve farki artirma firsati yakalayabilirdik. Rakibi ön alanda karsilayip oyun kurmasini engelleyip kazanacagimiz toplarla hücum etmeyi amaçladik. Zaman zaman bunu yaptik ama bazen de son pasi atamadik. Ilk yarida rüzgara karsi oynadigimiz bölümde rakibin arka alanina top atamayinca farki da artiramadik. Rakibimizde çok deneyimli bir santrfor (Pote) var. Onu da en iyi sekilde kullanmaya çalistilar. Son bölüme kadar kaptirdigimiz toplar rakibin de daha istahli gelmesinden dolayi pozisyonlar verdik. 3 puan çok önemli. Takim kurgusunu yeni oturtmaya basladik. Mücadeleyi son ana kadar birakmadik. Kendi sahamizda üçüncü galibiyetimizi aldik, bu anlamda mutluyuz. Menemenspor’a da bundan sonraki süreçte basarilar diliyorum“ dedi.

Kaynak: İHA