Altinordu-Menemenspor Maçinin Ardindan

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu: 'Takim kurgusunu yeni oturtmaya basladik' Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: 'Son saniyeye kadar maçi çevirebilmek için ugras verdik'.

TFF 1. Lig'de Menemenspor'u 1-0 maglup eden Altinordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, "Takim kurgusunu yeni oturtmaya basladik." dedi.

Eroglu, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, müsabakada golü erken bulduktan sonra rakiplerini ön alanda karsilayip, kazanacaklari toplarla hücum etmeyi amaçladiklarini söyledi.

Zaman zaman bunu basardiklarini ancak bazi pozisyonlarda son pasi atamadiklarini kaydeden Eroglu, "Son bölüme kadar kaptirdigimiz toplar sonrasi rakibin de daha istahli gelmesinden dolayi pozisyonlar verdik. 3 puan çok önemli. Takim kurgusunu yeni oturtmaya basladik. Mücadeleyi son ana kadar birakmadik. Kendi sahamizda üçüncü galibiyetimizi aldik. Bu anlamda mutluyuz." diye konustu.

- Mutlu: "Maçi çevirebilmek için ugras verdik"

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, çok mücadele etmelerine ragmen bunu skora yansitamadiklarini dile getirdi.

Maçin basinda pozisyon hatasi nedeniyle gol yediklerini aktaran Mutlu, sunlari kaydetti:

"Genel olarak istatistiklerde üstündük. Pozisyonlarimiz da çok vardi. Son saniyeye kadar maçi çevirebilmek için ugras verdik. Son saniyede golü kaçirdik. Bugün top bizi sevmedi. Yapacak bir sey yok. Girdigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Milli arayi iyi degerlendirip Samsunspor maçinda puan kaybini telafi etmeye çalisacagiz."

???????

Kaynak: AA