Antalyaspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları Başladı

Fraport TAV Antayaspor, Süper Lig'in 18. haftasında 9 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligin 17. haftasında dün Fatih Karagümrük'ü 3-1 yenen Fraport TAV Antalyaspor, ara vermeden Göztepe karşılaşmasının hazırlıkları için toplandı.

Fatih Karagümrük mücadelesinde ilk 11'de forma giyen oyuncular, Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Sports Arena’da önce "hydroworx" havuzunda çalıştı, daha sonra soğuk şok odasına girdi.

Diğer grup, Belek'teki Regnum Carya Oteli'nin sahasında çalıştı.

Antrenman sonrası takım toplantısı sırasında, 32 yaşına giren kaleci Ferhat Kaplan için doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ve Kulüp Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu da katıldı.

Ferhat Kaplan, takım arkadaşlarının alkışları eşliğinde doğum günü pastasını keserek tebrikleri kabul etti.

- Gökdeniz Bayrakdar'a tebrik

Öte yandan, kırmızı-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar için ayrıca paylaşım yaptı.

Antalyaspor Kulübünün paylaşımında, "Futbolcumuz Gökdeniz Bayrakdar, U21 Milli Takımımızın Mart’ta başlayacak olan 2023 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesinde 23-28 Ocak tarihlerinde yapacağı hazırlık kampına davet edildi. Futbolcumuzu kutlar, başarılarının devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA