Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması 'İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyoruz'

TFF 1. Lig'de ikinci devrenin ilk maçında 25 Ocak Pazartesi günü Menemenspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 2020-2021 sezonuna Menemenspor galibiyetiyle başladıklarını hatırlattı.

İkinci devreye de galibiyetle başlamak istediklerini kaydeden Eroğlu, "Yine kazanıp iyi bir seri yakalamayı hedefliyoruz. Devreye girerken yaşadığımız puan kayıplarının telafisine bu maçla birlikte başlayacağız. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Eroğlu, akademilerinden yetişen genç oyunculara şans vermeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tüm gençlerimiz, ligin ikinci yarısında kendilerini daha da geliştirecek, süre alacak. Böylelikle her maç ilk 11'de dört gencimiz görev alırken, gençlerimizin her maç oynama süresi yüzde 34'ün üzerinde olacak. Bu iki hedef, bizim öncelikli amacımız. Yarışmacı kimliğimizi korurken, yetiştirici karakterimiz her zaman ön planda olacak. Muhammed Mert, Hüseyin Altuğ Taş, Oğuzhan Akgün, Birhan Vatansever, Alper Tursun ve Ertuğrul Çetin'e teşekkür edip, yollarımızı ayırdık. Transfer ettiğimiz Recep Aydın, karakter olarak yapımıza çok uygun bir isim. Ahmet İlhan Özek gibi hem gençlerimize örnek olacak hem de takımımıza katkı sağlayacak."

Kaynak: AA