Fenerbahçe transferde gaza bastı!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler Erol Bulut'un isteği doğrultusunda takıma katkı sağlanacak isimleri belirledi ve transferlerin gerçekleşmesi için Vedat Muriqi'nin satışını bekliyor.

Fenerbahçe transferde gaza bastı!
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Transferde adeta gazı kökleyen Kanarya, 4 isim için kolları sıvadı. 

Sarı-lacivertlilerde önümüzdeki iki gün içinde yaşanması beklenen gelişmeler, yeni transferlerin de yolunu açacak. Kanarya, şu ana kadar bonservisi elinde olan isimlere imza attırdı, sadece Lemos için 1.5 milyon Euro ödeme yapıldı. Yönetim, son dönemde önceliği yeni kaynak yaratmaya verdiği için transferde frene basmıştı. Muriç'in satışından elde edilecek gelirin bir bölümü yeni yıldızlar için harcanacak. Takımdan ayrılacak isimler de belli olurken Fenerbahçe'nin 4 transfer daha yapması bekleniyor. Teknik direktör Erol Bulut, Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından transferlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve taraftara müjde vermişti.

Fanatik'in haberine göre; her konuda anlaşma sağlanan İsrailli forvet Eran Zahavi, patlayacak ilk bomba olabilir. Sarı-Lacivertliler, Marcel Tisserand için de Wolfsburg ile 2.5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Kongolu da kısa süre içinde İstanbul'a gelebilir. Marcel Tisserand, Lemos'un ardından Fenerbahçe'nin ikinci stoperi olacak. Kongolu oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Taraftarların heyecanla beklediği isim ise Edin Visca. Muriç transferinden elde edilecek gelir sayesinde Emre Belözoğlu, Boşnak yıldız için yapılacak pazarlığa takasın yanı sıra para teklifi yaparak oturabilecek. Visca'ya çubuklu forma giydirilmesi için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Boşnak futbolcunun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade edildi.