Vedat Muriqi bilmecesi sona erdi!

Fenerbahçe transfer haberleri | Sarı-lacivertlilerde Vedat Muriqi bilmecesi sona erdi. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dev kulüplerin listesine giren Muriqi'nin adı uzun süredir Lazio ile anılıyordu. Kosovalı golcü bugün İtalyan kulübüne resmi imzayı atacak. Muriqi'nin Roma'ya ise yarın uçması bekleniyor.

Vedat Muriqi bilmecesi sona erdi!
Sarı-lacivertlilerde Vedat Muriqi bilmecesi sona erdi. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dev kulüplerin listesine giren Muriqi'nin adı uzun süredir Lazio ile anılıyordu. Kosovalı golcü bugün İtalyan kulübüne resmi imzayı atacak. Muriqi'nin Roma'ya ise yarın uçması bekleniyor.

LAZIO'YU TAKİBE ALDI!

Fenerbahçe ile Lazio arasında uzun süredir devam eden Vedat Muriqi pazarlığı mutlu sonla bitti. TRT Spor'un haberine göre Vedat Muriqi, İtalya Serie A ekibiyle bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak ve yarın İtalya'ya uçacak.

Transferin mutlu sonla bitmesinin ardından Vedat Muriqi sosyal medya hesabından yeni takımı Lazio'yu takibe aldı. 26 yaşındaki santrfor ile Lazio arasındaki sözleşmenin 5 yıllık olduğu belirtildi.

Vedat Muriqi bilmecesi sona erdi!