F.Bahçe'de 3 flaş transfer daha!

Transfer sezonunun en hızlı takımı konumunda olan Fenerbahçe durmak bilmiyor. Kadrosuna birçok yıldız ismi katan Kanarya, forvet, kanat, 10 numara ve stoper bölgelerine takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı. Fenerbahçe, bu doğrultuda 3 flaş isme daha imza attıracak. İşte detaylar...

F.Bahçe'de 3 flaş transfer daha!
Transferde son dakika: Fenerbahçe'de 3 flaş transfer daha!

Topuk Yaylası kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

2020/2021 sezonunu zirvede tamamlayarak şampiyonluk hasretini sonlandırmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, tam 11 isimle sözleşme imzalayarak yaz transfer dönemine damga vurdu.

Son olarak Enner Valencia transferini duyuran Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada 2-3 transfer daha gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bulut'un bu açıklaması sonrası yeni transferlerin kim olacağı merak konusu olurken, sarı-lacivertlilerde Eran Zahavi ve Giuliano sesleri yükselmeye başlamıştı.

Çin ekibi Guangzhou'dan ayrılan Zahavi'nin transferi için Roberto Carlos'un devrede olduğu öğrenilirken, Al Nassr'dan ayrılması beklenen Giuliano için girişimlerin hızlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Zahavi ve Giuliano transferlerinin önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken, sarı-lacivertli takımdan sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Takvim'in haberine göre, Yunan futbolunu çok yakından takip eden tecrübeli hocanın Fenerbahçe yönetiminden, PAOK formasını giyen Dimitrios Limnios'un alınmasını istediği öğrenildi.

ALANYA'YA MARAFONA, SIOPIS VE BAKASETAS'I GETİRMİŞTİ

Futbolculuk kariyerinin bir bölümünü Yunanistan'da geçiren Erol Bulut geçen sezon Alanya'ya Marafona, Siopis ve Bakasetas'ı getirerek dikkat çekmişti.

Sarı-lacivertlilerin 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için PAOK'la temasa geçtiği, Yunan kulübünün 4 milyon Euro istediği belirtildi.

Yönetim Limnios'un sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olmasını koz olarak kullanacak.