Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer çalımı daha!

Yaz transfer döneminin en hızlı takımı Fenerbahçe oldu. Kadroyu sil baştan kuran sarı-lacivertliler takviye yapmaya devam edecek. Öte yandan Galatasaray'da da transfer çalışmaları devam ederken tıpkı Mert Hakan Yandaş transferinde olduğu gibi iki ezeli rakip karşı karşıya... Bu kez Fenerbahçe'nin hedefi Fatih Terim'in gözdesi.. İşte detaylar...

Üst üste imzalarla şov yapan Fenerbahçe'den Fatih Terim'i kızdıracak bir hamle geldi.

Şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdüren ve takımı baştan aşağı yenileyen Kanarya'nın durmaya niyeti yok.

Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mame Thiam, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos ve Valencia'nın transferini resmen açıklayan sarı-lacivertliler yeniden atağa geçti. Ağırlığı yurt içindeki futbolculara veren Fenerbahçe yine benzer bir hamlede bulundu. Sarı-lacivertliler, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği isim devreye girdi.

İki ezeli rakip Mert Hakan Yandaş transferinde karşı karşıya gelmiş ve yarışı kazanan Fenerbahçe olmuştu. Kanarya, Mert Hakan'dan sonra Galatasaray'a bir transfer çalımı daha atmayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE'DEN HALİL AKBUNAR HAMLESİ!
Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Halil Akbunar için harekete geçti.

TEMAS KURULDU!
Göztepe ile temasa geçen sarı lacivertliler takas artı bir miktar para karşılığında bu transferi noktalamayı planlıyor.

Göztepe'nin değişilmez oyuncularından olan Halil Akbunar geçtiğimiz sezon Göztepe ile 33 maça çıkarken 6 gol atıp 3 asist kaydetti. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun Göztepe ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.