F.Bahçe'den müthiş takas teklifi!

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren ve 4 Ağustos'ta başlayan transfer dönemine damgasını vuran Fenerbahçe'de, Vedat Muriqi'nin olası ayrılığı için golcü arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertlilerin listesinde flaş bir isim var ve tüm şartlar onun için zorlanıyor. Teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla istediği o isim için plan hazır: Belirlenen 5 isimden 2'sini alın, onu bize verin... İşte detaylar....

F.Bahçe'den müthiş takas teklifi!
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken, hedef mutlak şampiyonluk.

4 Ağustos'ta başlayan transfer sezonunun en hareketli ekibi olarak göze çarpan sarı-lacivertliler, yaptığı transferlerle şu ana kadar isminden en çok söz ettiren kulüp olmayı başarmış durumda.

Mert Hakan, Caner, Gökhan, Novak, Thiam, Sinan, İsmail, Barış derken, Sosa'yı da resemen açıklayan sarı-lacivertlilerin yeni hedefi Alanyaspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas...

Gerçek mevkii forvet arkası olan, ancak her iki kanatta da görev yapabilen 27 yaşındaki Yunan için teknik direktör Erol Bulut ısrarcı.

Erol Hoca, geçen sezon Alanyaspor'la çıktığı 43 maçta 14 gol, 7 asistle gözdesi olan Bakasetas'ın Fenerbahçe'ye çok şey katacağı düşüncesinde.

Ancak bu transfer çok da kolay görünmüyor. Zira Alanyaspor 500 bin avroya alıp 2022'ye kadar sözleşme imzaladığı Bakasetas için 5 milyon Euro bonservis bedeli koymuş durumda.

'BU 5 OYUNCUNUN 2'SİNİ ALIN'


Buna rağmen Fenerbahçe'nin kolay geri adım atacağı da yok. Sarı-lacivertliler, Alanyaspor'un nakit talebini takas yoluyla aşmayı hedefliyor.

Bulut'un kadroda düşünmediği Jailson, Zajc, Frey, Zanka ve Mevlüt gibi isimlerin hepsi masada. Alanyaspor'a bu oyunculardan en az ikisi ayrıca bazı genç isimler sunuldu.

Yönetim zor da olsa Erol Bulut'un talebini yerine getirebilmek için sınırları zorluyor.

ANASTASIOS BAKASETAS KİMDİR ?


28 Haziran 1993 Yunanistan doğumlu olan Anastasios Bakasetas, milli takım formasını bugüne kadar 21 kez terletti.

Forvet arkasında görev yapan ve aynı zamanda her iki kanatta da oynayabilen Anastasios Bakasetas, futbol eğitimini Asteras Tripoli kulübünden aldı.

25 yaşındaki sol ayaklı futbolcu, kariyeri boyunca Yunanistan'ın dışına çıkmadı. Anastasios Bakasetas geçmiş dönemlerde Thrasyvoulos, Aris Selanik, Asteras Tripoli, Panionios ve AEK formaları giydi.

AEK sonrası Süper Lig'e Alanyaspor'a 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Bakasetas Türkiye'de çıktığı 43 maçta 14 gol 8 asist ile takımına katkı sağladı.